Επιλογή Σελίδας

Ο Πιερικός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας Βασίλης Καρακίτσιος, σε αγώνα για την 22η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τα Μετέωρα προηγήθηκαν στις αρχές του δευτέρου μέρους 2-0, αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ και υποχρεώθηκαν σε ακόμη μία ισοπαλία το τελευταίο διάστημα.

Ο Πιερικός από την πλευρά του τα έπαιξε όλα για όλα στο τέλος και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία.

Στο 20′ σε τράβημα του Ουζούνογλου μέσα στην μεγάλη περιοχή τα Μετέωρα ζήτησαν πέναλτι με τον διαιτητή να έχει άλλη άποψη.

Το σκορ άνοιξε τελικά ο Ουζούνογλου με μακρινό σουτ κι αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πιερικού με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Λίτσιος με υπέροχη ενέργεια και πλασέ στο 50′ έκανε το 2-0.

Ο Πιερικός μείωσε σε 2-1 με τον Ντινόπουλο στο 54′ και μπήκε πάλι μέσα στο παιγνίδι.

Στο 73′ από σέντρα του Κυργιόπουλου η μπάλα κόνταρε και βρήκε στο χέρι του Μαρούδα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σεχολάρι και διαμόρφωσε το 2-2.

Την ευκαιρία του αγώνα την έχασε ο Σεχολάρι στο 84′ όταν σε σουτ του Κυργιόπουλου κι ενώ η μπάλα πήγαινε προς το τέρμα έκανε την προβολή και την έβγαλε άουτ!

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Ο Πιερικός τελείωσε το παιγνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσιούχα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 91′.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 20′ σε τράβημα του Ουζούνογλου μέσα στην μεγάλη περιοχή τα Μετέωρα ζήτησαν πέναλτι με τον διαιτητή να έχει άλλη άποψη.
Το σκορ άνοιξε τελικά ο Ουζούνογλου με μακρινό σουτ κι αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Πιερικού με το 1-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος στο 50′ ο Λίτσιος με υπέροχη ενέργεια και πλασέ έκανε το 2-0.
Ο Πιερικός μείωσε στο 54′ σε 2-1 με τον Ντινόπουλο και μπήκε δυναμικά μέσα στο παιγνίδι.
Στο 73′ από σέντρα του Κυργιόπουλου η μπάλα κόνταρε και βρήκε στο χέρι του Μαρούδα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.
Το εκτέλεσε εύστοχα ο Σεχολάρι και διαμόρφωσε το 2-2.
Στο 90′ ο Κωστόπουλος έκανε κούρσα απο την αριστερή πλευρά μπήκε στην περιοχή και βγάζει σέντρα σουτ με την μπάλα να παίρνει πορεία για τα δίχτυα των  γηπεδούχων όμως ο Σεχολάρι από υπερβάλλοντα ζήλο κάνει την προβολή και την στέλνει άουτ, για να χαθεί το τρίποντο για τους Κατερινιώτες.

Ο Πιερικός τελείωσε το παιγνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 90+1′ του Τσιούχα με δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπούμπας με βοηθούς τους Λιόντο και Πάνο, άπαντες από την ΕΠΣ Ηπείρου.

Μετέωρα: Ζαρόπουλος, Ιωαννίδης, Κιάκος, Γεωργάκης, Φουρτούνης, Ουζούνογλου, Παπαευθυμίου, Ιωάννου, Σκόνδρας, Λίτσιος, Μαρούδας.
Στην 18αδα μετείχαν και οι: Φωτίκας, Γρηγορίου, Ανδρεόπουλος, Γεωργίου, Γκουτζιώνης, Πολυζόπουλος.

Πιερικός: Τοπουζλής, Λαμπίρης (46′ Ντινόπουλος), Λαζαρίδης, Χατζηδίμπας, Τσιούχας, Μπουζούκης (90’+ Λυκούργο), Κραγιόπουλος, Καρτσαμπάς Αλ. (52′ Κωστόπουλος), Σεχολάρι, Σόουζα (52′ Κυπαρίσσης), Καρτσαμπάς Αθ.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This