Επιλογή Σελίδας

Σε ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι, για τη “μάχη” της παραμονής στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, ο Πιερικός έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, στο Α’ ΔΑΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, και πλέον τα περιθώρια “στενεύουν” επικίνδυνα.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη σε έναν “τελικό” είχε πολύ μέτρια εικόνα στο α’ μέρος, ενώ στο β’ μέρος ανέβασε την απόδοσή τους χωρίς αυτό να είναι αρκετό για να έλθει η νίκη. Βέβαια, τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά αν ο διαιτητής Τσιμεντερίδης έδινε το καθαρό πέναλτι στο 46′ σε χέρι του Τσακάλι εντός περιοχής, ενώ στο 63′ ο Πιερικός είχε δοκάρι μετά από προσπάθεια του Αλ. Καρτσαμπά, σε μια φάση που η τύχη “γύρισε την πλάτη” στην ομάδα της Πιερίας. Μεγάλες στιγμές για τους Κατερινιώτες ήταν επίσης το σουτ του Σεχολάρι στο 43′ που έδιωξε ο Νούσιας, το σουτ Κωστόπουλου στο 58′ που έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Γαλάνης, σε μια φάση που η πλευρά του Πιερικού διαμαρτυρήθηκε πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή καθώς και η κεφαλιά του Σεχολάρι στο 87′ που έφυγε άουτ. Από την άλλη πλευρά, οι Θεσσαλοί είχαν τις κορυφαίες τους στιγμές στο 54′ με τον Χάμο και στο 62′ με τους Τσάτσο και Χατζή, όπως ο Τοπουζλής “φώναξε παρών”

Το “φιλμ” του αγώνα

14′ Εκτέλεση φάουλ του Κραγιόπουλου, ο Νούσιας μπλόκαρε.
16′ Γυριστό σουτ – πλασέ του Χατζή, η μπάλα έφυγε άουτ.
19′ Σουτ του Κωστόπουλου, μπλόκαρε ο Νούσιας.
35′ Σουτ Τουλίκα, μπλόκαρε ο Νούσιας.
37′ Σουτ του Αλσίνο, η μπάλα έφυγε άουτ.
43′ Εκτέλεση φάουλ του Αλσίνο, ο Σεχολάρι εξ επαφής δε μπόρεσε να νικήσει τον Νούσια, που απέκρουσε και στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι παραχώρησαν κόρνερ.
46′ Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τσακάλι μέσα στην περιοχή, μετά από σέντρα του Κραγιόπουλου, όμως ο διαιτητής Τσιμεντερίδης “έκλεισε τα μάτια” και δεν υπέδειξε το πέναλτι.
48′ Μετά από σέντρα του Κραγιόπουλου από αριστερά, ο Σεχολάρι δε μπόρεσε στο δεύτερο δοκάρι να βρει τη μπάλα με το κεφάλι.
54′ Η μπάλα κατέληξε στον Χάμο που βρισκόταν στο σημείο του πέναλτι, όμως ο παίκτης του Οικονόμου αιφνιδιάστηκε και πρόλαβε μόνο να βρει τη μπάλα με το “μυτάκι”, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Τοπουζλής.
58′ Ο Κωστόπουλος μετά από ατομική ενέργεια έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Γαλάνης έδιωξε πάνω στη γραμμή, με την πλευρά του Πιερικού να διαμαρτύρεται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή, όμως ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.
61′ Σουτ Αλσίνο, μπλόκαρε ο Νούσιας.
62′ Πλασέ του Τσάτσου, έδιωξε με τα πόδια ο Τοπουζλής, ο Χατζής πήρε το ριμπάουντ και έκανε το σουτ, όμως ο Τοπουζλής μπλόκαρε.
63′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κραγιόπουλου, ο Αθ. Καρτσαμπάς έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφτασε στον Αλ. Καρτσαμπά που έκανε το γυριστό σουτ σημαδεύοντας τη συμβολή των δοκών του Νούσια.
74′ Σουτ του Σεχολάρι μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
77′ Σουτ του Σεχολάρι από το ημικύκλιο της περιοχής, μπλόκαρε ο Νούσιας.
87′ Σέντρα του Λαζαρίδη από δεξιά, κεφαλιά του αφύλακτου Σεχολάρι στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
88′ Συρτό, άψυχο, σουτ του Μουλτσιά έξω από την περιοχή, μπλόκαρε με άνεση ο Τοπουζλής.
90’+2′ Ο Λαζαρίδης αποχώρησε τραυματίας και ο Πιερικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Τσιμεντερίδης (Κοζάνης) με βοηθούς τους Παρασίου (Ημαθίας) και Τζιουβάρα (Κοζάνης).

Κίτρινες: Σεχολάρι (21′), Χατζηδίμπας (47′), Κωστόπουλος (60′) – Περτζιόνι (14′), Χατζής (75′)

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογιώργος (52′ λ.τ. Τοπουζλής), Κωστόπουλος (78′ Μηλιώτης), Τουλίκας, Χατζηδίμπας, Αθ. Καρτσαμπάς, Αλ. Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Κραγιόπουλος, Σεχολάρι, Αλσίνο (85′ Σκλιοπίδης), Μπουζούκης (65′ Ντινόπουλος).
Στον πάγκο: Τσιούχας, Λυκούργος, Ναρίνογλου.
Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Περτζιόνι (60′ Ντούφας), Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης (84′ Μουλτσιάς), Χατζής (90′ Τόλιος), Μπαλογιάννης (66′ Κατσαμάγκας), Γκαμπέτας.
Στον πάγκο: Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Αναστασίου.

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

Pin It on Pinterest

Shares
Share This