Επιλογή Σελίδας

Πιερικός και Αχιλλέας Νεοκαισάρειας έμειναν στο 0-0, στο πιερικό ντέρμπι που διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης για τη 19η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έχασαν πολύτιμο έδαφος στην “κούρσα” της σωτηρίας. Το katerinisport.gr, η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας, σας έδωσε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του αγώνα.

Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές του αγώνα, εδώ.

Μπροστά σε 500 περίπου θεατές, οι δυο ομάδες έδειξαν ότι είχαν σαν πρώτο στόχο να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνα, με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή στο α’ μέρος, οπότε και σε κάποιες περιπτώσεις φάνηκαν απειλητικοί, δίχως όμως να γίνει η πολύ μεγάλη φάση. Κορυφαία στιγμή στο α’ μέρος ήταν η κεφαλιά του Δ. Ίτσιου που απέκρουσε ο Πατσιογιώργος στο 26′ ενώ στη συνέχεια νέα κεφαλιά του Κραγιόπουλου έδιωξαν οι αμυντικοί του Πιερικού.

Στο β’ μέρος, ο Πιερικός και με την είσοδο του Αλσίνο Σάντος, πήρε τα ηνία του αγώνα, προσπάθησε να φτάσει στο γκολ αλλά και πάλι, οι φάσεις δεν ήταν πολλές. Είναι χαρακτηριστικό ότι η σημαντικότερη ευκαιρία για τον Πιερικό σημειώθηκε στο 56′ όταν σε αντεπίθεση βγήκαν μπροστά πέντε ποδοσφαιριστές του Πιερικού με έναν του Αχιλλέα όμως ο Κωστόπουλος προτίμησε να συνεχίσει μόνος του με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία να απειλήσουν οι Κατερινιώτες τα καρέ του Βασιλειάδη, ο οποίος νωρίτερα, στο 49′ είχε αποκρούσει ξαφνικό σουτ του Αλσίνο Σάντος.

Θυμηθείτε, την εξέλιξη του αγώνα, από το LIVE του katerinisport.gr, εδώ.

Ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς ο Δερμίσης αποβλήθηκε στο 90’+3′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο, με τον Πιερικό να παραμένει για μια ακόμη αγωνιστική εκτός της επικίνδυνης ζώνης, αυξάνοντας μάλιστα την απόστασή από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου, ενώ ο Αχιλλέας διατηρήθηκε στο -3 από τη ζώνη, μειώνοντας κατά ένα βαθμό την απόστασή του από την καρδιτσιώτικη ομάδα.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δυο προπονητών, στη συνέντευξη τύπου, εδώ.

Η συνέχεια είναι δύσκολο και για τους δυο εκπροσώπους της Πιερίας στη Γ’ Εθνική, όμως αμφότεροι έχουν δείξει ότι αδικούνται από τη βαθμολογική θέση και θα έπρεπε να είναι ψηλότερα. Ο Πιερικός την άλλη Κυριακή “δοκιμάζεται” εκτός έδρας με τον Αλμυρό ενώ ο Αχιλλέας υποδέχεται τον Θησέα Αγριάς.

Δείτε εδώ τι έγινε στα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία αλλά και το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπούτσικος (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Μιχτατίδη και Τσεχελίδη της ίδιας ΕΠΣ.

Κόκκινες: Δερμίσης (90’+3′, δεύτερη κίτρινη)
Κίτρινες: Τσιούχας (55′), Λαμπίρης (75′), Εμ. Κραγιόπουλος (78′) – Δερμίσης (12′), Παγωνίδης (39′), Κ. Ίτσιος (78′), Στ. Κραγιόπουλος (84′)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογιώργος, Κραγιόπουλος, Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Αθ. Καρτσαμπάς (35′ Κωστόπουλος), Λαζαρίδης, Μηλιώτης (46′ Λαμπίρης), Σκλιοπίδης (88′ Ντινόπουλος), Σεχολάρι, Μπουζούκης, Κυπαρίσσης (46′ Αλσίνο Σάντος).
Στον πάγκο: Τουλίκας, Τοπουζλής, Κωτσιαρίδης.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Τσιμπούκας, Δερμίσης, Κραγιόπουλος, Κατσαρός, Κ. Ίτσιος, Δ. Ίτσιος (84′ Χαλκίδης), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος (90′ Τερζής), Μτσεντλισβίλι (67′ Ναλπαντίδης).
Στον πάγκο: Καραφέριος, Καταχιώτης, Παπαθανασίου, Τζήκας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το πιερικό ντέρμπι, εδώ.

 

https://www.facebook.com/savas.karipidisii

 

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This