Επιλογή Σελίδας

Σε μία αναμέτρηση όπου δεν ήταν καλύτερος αλλά ήταν πιο ουσιαστικός, ο Πιερικός με μια γκολάρα του Τουλίκα λίγο πριν τη λήξη (87′) κατάφερε να δραπετεύσει από το Σβορώνο με 0-1, νικώντας τον ΓΑΣ και στον επαναληπτικό και να πάρει εκείνος το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Πιερίας!

Οι γηπεδούχοι του Δημήτρη Παυλίδη ήταν ανώτεροι στο παιχνίδι έχοντας πραγματοποιήσει τέσσερις κραυγαλέες ευκαιρίες για να προηγηθούν και να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά από τη μία η επιθετική τους αναποτελεσματικότητα, από την άλλη ο εντυπωσιακός Πατσιογιώργος ο οποίος κατέβασε … τα ρολά σε ένα ρεσιτάλ επεμβάσεων, τους στέρησαν το γκολ και έδωσαν στην ιστορική ομάδα της Κατερίνης την πρόκριση στην ημιτελική φάση!

Στο 7′ οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο ματς όταν ο Καμπερίδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά καθυστέρησε να σουτάρει με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αμυντικοί του Πιερικού.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ύστερα από κόρνερ του Τσικαδέρη, η μπάλα έφτασε σε εκείνον ο οποίος με κοντινή προβολή την έστειλε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Σακελλαρίδη!

Στο 11′ ο Πιερικός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν έπειτα από ωραία ομαδική συνεργασία και συρτή σέντρα του Τουλίκα η μπάλα έφτασε στον Σεχολάρι ο οποίος με αριστερό σουτ την έστειλε ελάχιστα άουτ!

Στο 36′ ο ΓΑΣ άγγιξε το 1-0, όταν ο Καμπερίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από την γραμμή του ημικυκλίου της περιοχής σημάδεψε την κλειστή γωνία του Πατσιογιώργου με τον τερματοφύλακα του Πιερικού να πέφτει στην γωνία του και με μία απίστευτη επέμβαση να παραχωρεί κόρνερ!

Στο 45′ ο Σεχολάρι τροφοδότησε με σέντρα τον Δαδάκο και ο δεύτερος με κεφαλιά εν κινήσει έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 55′ οι γηπεδούχοι πέταξαν … στα σκουπίδια μια ακόμη σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Σιώκας βγήκε στο τετ-α-τετ με τον Πατσιογιώργο με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούει το αριστερό πλασέ του και να σώζει εκ νέου την ομάδα του!

Στο 59′ το σουτ του Κραγιόπουλου κατέληξε στην αγκαλιά του Σακελλαρίδη.

Στο 83′ ύστερα από σέντρα του Σιώκα, ο Τσαγκαράκης με εξαιρετικό γυριστό τακουνάκι επειχήρησε να σκοράρει αλλά ο Πατσιογιώργος είχε και πάλι την απάντηση και κράτησε απαραβίαστη την εστία του παραχωρώντας κόρνερ με εκπληκτική επέμβαση!

Στο 87′ ο Πιερικός ο οποίος κρατούσε στα χέρια του τον έλεγχο του αγώνα, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να φύγει από το Σβορώνο με κάτι παραπάνω από μία ισοπαλία πρόκρισης… Ο αριστερός οπισθοφύλακας Τουλίκας βγήκε πρώτος σε μία διεκδικούμενη μπαλιά και με εντυπωσιακό μονοκόμματο σουτ στην κίνηση, εκτέλεσε τον Σακελλαρίδη για το 0-1!

Στο 88′ ο Σεχολάρι θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του αλλά ο Σακελλαρίδης απέκρουσε το δεξί πλασέ του μέσα από την περιοχή.

Διαιτητική τριπλέτα: Αν.Ασλανίδης, Μηνούδης, Κουτσικανίδης.

P1090098

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΓΑΣ Σβορώνου (Δημήτρης Παυλίδης): Σακελλαρίδης, Φορτομάρης, Ντρελαλάι, Βούλγαρης, Τριανταφύλλου, Ζώβληκας, Τσικαδέρης (85′ Σκαμπαρδώνης), Τσαγκαράκης, Ταφραλής (63′ Ζιάκας), Σιώκας (89′ Κουκάρας), Καμπερίδης.

P1090099

Πιερικός (Ηλίας Αδαμόπουλος): Πατσιογιώργος, Λαζαρίδης, Σκλιοπίδης, Χατζηδίμπας, Τουλίκας, Α.Καρτσαμπάς, Λαμπίρης (80′ Κωτσιαρίδης), Κραγιόπουλος, Σεχολάρι, Μηλιώτης (70′ Κυπαρίσσης), Δαδάκος (89′ Μπατσαράς).

P1090105

Pin It on Pinterest

Shares
Share This