Επιλογή Σελίδας

Μια “φωτοβολίδα” του Αγτζίδη στο 1′, η τραγική αμυντικη εικόνα του Πιερικού στο πρώτο ημίωρο που εκμεταλλεύτηκε ο Ιγνατίδης στο 15′ και στο 30′ καθώς και η αστοχία των Κατερινιωτών στην τελική προσπάθεια ήταν τα στοιχεία που διαμόρφωσαν το τελικό 0-3 στον αγώνα του Πιερικού με τον Άρη Παλαιοχωρίου, για την 28η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και κρατάει την ομάδα της Πιερίας σε…αναμμένα κάρβουνα καθώς θα πρέπει τουλάχιστο να μη χάσει την τελευταία αγωνιστική από τον Κιλκισιακό για να εξασφαλίσει 100% την παραμονή στην κατηγορία, εκτός κι αν τα αποτελέσματα του ερχόμενου Σαββάτου “καθαρίσουν” για λογαριασμό των Κατερινιωτών. Οι Χαλκιδικιώτες από την πλευρά τους, παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, όμως δεν κρατούν την τύχη στα χέρια τους αφού την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό κι έτσι ο δεύτερος Ηρακλής μπορεί να τους ξεπεράσει στο “νήμα” και να κερδίσει αυτός την άνοδο.
“Όλα τα λεφτά” ήταν το α’ μέρος με τρία γκολ για τους κιτρινόμαυρους και αρκετές ευκαιρίες για τον Πιερικό, με τους ρυθμούς να πέφτουν στο β’ μέρος μιας και οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν με επιτυχία το προβάδισμα ενώ οι Κατερινιώτες προσπάθησαν για το γκολ της τιμής, χωρίς αποτέλεσμα, δείχνοντας ότι ήδη σκέφτονταν τον “τελικό” με τον Κιλκισιακό, την τελευταία αγωνιστική (το επόμενο Σάββατο ο Πιερικός έχει ρεπό). Κόντρα στους Κιλκισιώτες η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη, που ηττήθηκε μετά από σχεδόν δυο μήνες (είχε χάσει από τον Ηρακλή στις 21 Ιανουαρίου) θα αγωνιστεί χωρίς τον Κωστίκο που αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες σε 17 λεπτά αλλά και τον Κατσιαμήτα που συμπλήρωσε τέσσερις.

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Αγτζίδης με μακρινό σουτ αρκετά έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Παπατολίκα κάνοντας το 0-1.
4′ κεφαλιά του Κανταρτζή από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καρακούτση.
11′ Ο Σκέμπη μέσα από την περιοχή και δεξιά, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
13′ Ο ίδιος παίκτης πήγε να κάνει τη “λόμπα”, όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπατολίκα.
15′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Ιγνατίδης με συρτό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2.
17′ Ο Κατσιαμήτας επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Καρακούτση με μακρινή εκτέλεση φάουλ, ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ.
18′ Ο Κατσιαμήτας εκτέλεσε το κόρνερ με τον Καρακούτση να διώχνει με γροθιές και στη συνέχεια ο Κατσιαμήτας έκανε το σουτ, με τον Καρακούτση να διώχνει εκ νέου.
20′ Ο Γκουντρουμπής βρέθηκε τετ α τετ με τον Καρακούτση αλλά σούταρε επάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και στη συνέχεια ο Καρτσαμπάς πήρε το ριμπάουντ, εκανε το σουτ με τον Καρακούτση να αποκρούει ξανά.
21′ Σε αντεπίθεση για τον Άρη, ο Σιμόνι έδωσε στον Σκέμπη που βρέθηκε απέναντι από τον Παπατολίκα και έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας του Πιερικού έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.
30′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατσιαμήτα, ο Γκουντρουμπής έκανε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
31′ ΓΚΟΛ! 0-3: Ο Ιγνατίδης πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή από τον Δημητρακόπουλο και με πλασέ έκανε το 0-3! 
36′ Σουτ του Κραγιόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.
40′ Σουτ του Κατσιαμήτα, έδιωξε σε κόρνερ ο Καρακούτσης.
43′ Ο Γκουντρουμπής από πλάγια θέση έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.
57′ Σουτ του Κυπαρίσση, η μπάλα έφυγε άουτ.
69′ Μακρινό σουτ του Κραγιόπουλου που επιχείρησε να “κρεμάσει” τον Καρακούτση, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Άρη.
90′ Σουτ του Κοκονόζι, η μπάλα πέρασε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φωτιάδης (Καστοριάς) με βοηθούς τους Τζιουβάρα και Μπαλιάγκα (Κοζάνης).
Εκτός από τις δυο κίτρινες που είχαν ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Κωστίκος (58′-75′), για τον Πιερικό είδαν ακόμη την κίτρινη κάρτα οι Κατσιαμήτας (32′) και Κοκονόζι (79′) ενώ για τον Άρη Παλαιοχωρίου οι Αποστόλου (37′) και Δημητρακόπουλος (88′).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Παπατολίκας, Κατσιαμήτας (71′ Κυριλλίδης), Κραγιόπουλος, Κανταρτζής, Χατζηδίμπας (46′ Κωστίκος), Ηλιάδης, Λαζαρίδης, Καρτσαμπάς, Γκουντρουμπής (55′ Κοκονόζι), Κυπαρίσσης, Σαμανίδης (54′ Βοσνιάδης).
Στον πάγκο: Κτιστόπουλος, Τοπουζλής, Λαμπίρης.
Άρης Παλαιοχωρίου (Κώστας Βελιτζέλος): Καρακούτσης, Κουκουλέκης, Αγτζίδης, Αποστόλου, Αποστολάς (58′ Μανωλιάς), Ταΐρης, Σκέμπη (66′ Τσότρας), Δημητρακόπουλος, Ιγνατίδης, Καρλόπουλος (83′ Σαμπιασβίλι), Σιμόνι (74′ Παλαβράκης).
Στον πάγκο: Κρημνανιώτης, Τσιντογιάννης, Μπάλιος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This