Επιλογή Σελίδας

Σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία έκανε ο Πιερικός ο οποίος πέρασε με 2-0 από την έδρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα της Κατερίνης στην 5η θέση της βαθμολογίας ενώ παράλληλα είναι καταδικαστικό για τους γηπεδούχους. Το σκορ για τον Πιερικό άνοιξε ο Κατσιαμήτας στο 37′ ενώ στο 51′ ο Παλιάτσιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 0-2.


Ο Πιερικός ήταν ανώτερος στο παιχνίδι και κέρδισε δίκαια, ψάχνοντας με υπομονή το γκολ, κάνοντας το 0-1 στο 37′ όταν ο Κτιστόπουλος ελίχθηκε, έδωσε στον Παλιάτσιο που γύρισε τη μπάλα για τον επερχόμενο Κατσιαμήτα ο οποίος άνοιξε το σκορ. Τη νίκη του Πιερικού “σφράγισε” ο Παλιάτσιος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 51′. Στην παράβαση υπέπεσε ο Κίτσας που ανέτρεψε τον Κτιστόπουλο εντός περιοχής, ο οποίος είχε δεχτεί τη μπάλα από τον Παλιάτσο.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δυο περιπτώσεις τον Παπατολίκα με Πατσιαβούρα στο 63′ και Παρσόπουλο στο 80′ όμως το 0-2 δεν άλλαξε και πλέον οι Κατερινιώτες αισθάνονται πιο άνετα όσον αφορά στη μάχη της σωτηρίας καθώς αν και δεν έχουν κάνει το ρεπό τους, έχουν διαφορά πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη (επί της ουσίας 4 καθώς υστερούν έναντι της Νάουσας στην ισοβαθμία) και τρία εντός έδρας παιχνίδια, με Αλμωπό Αριδαίας, Άρη Παλαιοχωρίου και Κιλκισιακό, οπότε θα πρέπει να “αυτοκτονήσουν” για να υποβιβαστούν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λεωνίδας με βοηθούς τους Μανασή και Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (Βασίλης Καστανιώτης):
 Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης (60’ Καπετάνος), Κουκουράκης, Κιρκιλιανίδης (46’ Παρσόπουλος), Ποτουρίδης (46’ Ράμος), Πετκάκης, Κίτσας Λ., Τσουλχάι, Καφές, Κίτσας Γ., Φετενίδης (46’ Πατσιαβούρας).

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Σαμανίδης (75’ Τουλίκας), Κανταρτζής, Χατζηδίμπας (65’ Κυπαρίσσης), Ηλιάδης, Κατσιαμήτας, Κωστίκος (34’ Κυριλλίδης), Παλιάτσιος (60’ Γκουντρουμπής), Κτιστόπουλος, Κραγιόπουλος.