Επιλογή Σελίδας

Συναρπαστικό παιχνίδι με νικητή τον Πιερικό διεξήχθη στο Α’ ΔΑΚ ανάμεσα στους Κατερινιώτες και τον Αγροτικό Αστέρα, για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με την ομάδα της Κατερίνης να επικρατεί με 1-0 των Ευοσμιωτών χάρη σε γκολ του Κραγιόπουλου από το 6′.

Ο Πιερικός, με το Λεωνίδα Μπίλη στο ντεμπούτο του με τη “φόρμα” του προπονητή, δεν είχε περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη για να παραμείνει σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά στη “μάχη” της παραμονής και μπήκε πολύ δυνατά με τους παίκτες να δείχνουν αποφασισμένοι να φτάσουν στο “τρίποντο”. Ο Κραγιόπουλος στο 6′ εκμεταλλεύτηκε πάσα του Κατσιαμήτα και με άψογο πλασέ “εκτέλεσε” τον Κάμπα και έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πιερικό.

Οι φιλοξενούμενοι μετά το ημίωρο ισορρόπησαν και προσπάθησαν να “απαντήσουν”, όμως τη μεγάλη ευκαιρία την έχασε ο Πιερικός στο φινάλε του α’ μέρους όταν έχασε πέναλτι με τον Γκουντρουμπή, σε ένα χρονικό σημείο όπου αν γινόταν το 2-0, θα “σκότωνε” τον αντίπαλο.

Όπως είπε όμως στη συνέντευξη τύπου ο Λεωνίδας Μπίλης “στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν αν” και στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι “καρδιοχτύπησαν” τους περίπου 200 θεατές που βρέθηκαν στις κερκίδες του παγωμένου γηπέδου του Πιερικού, καθώς σημάδεψαν δυο φορές το δοκάρι του Παπατολίκα, στο 58′ με τον Μαντζίρη και στο 90’+3′ με τον Χειρίτραντα, ενώ είχαν κι άλλες αξιόλογες επισκέψεις στα πιερικά “καρέ” απέναντι σε έναν Πιερικό που έψαχνε το 2-0 στην αντεπίθεση όμως όσο αυτό δε γινόταν, άπαντες στο Α’ ΔΑΚ φοβούνταν…επανάληψη όσων έγιναν στο ματς με τον Εδεσσαϊκό όταν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις…

Το τελικό σφύριγμα του Αγγελούλη έφερε την πρώτη νίκη μετά από πέντε αγώνες (1 ήττα επί Καμπερίδη και 4 ισοπαλίες επί Χριστοφορίδη) και πλέον ο Πιερικός με 33 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση ισόβαθμος με τον Αγροτικό Αστέρα και απέχει 3 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη όπου βρίσκονται με 30 βαθμούς ΑΟ Καρδίας (υπερτερεί σε ισοβαθμία ο Πιερικός) και Νάουσα (υστερεί σε ισοβαθμία ο Πιερικός), με τη διαφορά ότι οι Κατερινιώτες δεν έχουν κάνει το ρεπό τους.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Πιερικού είναι το εκτός έδρας με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας.

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ Σουτ του Κραγιόπουλου από μακριά, η μπάλα έφυγε άουτ.
2′ Σουτ του Κατσιαμήτα από μακριά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κάμπα.
6′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Κατσιαμήτας άλλαξε παιχνίδι από δεξιά βρίσκοντας τον Κραγιόπουλο μέσα στην περιοχή του Αγροτικού Αστέρα και αριστερά, κι αυτός με άψογο πλασέ πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Κάμπα, ανοίγοντας το σκορ για τον Πιερικό.
25′ Σουτ του Ηλιάδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
37′ Σουτ του Ατζαμιδάκη, η μπάλα άουτ.
40′ Εκτέλεση φάουλ του Καπρέτσου, συρτή, μπλόκαρε ο Παπατολίκας, χωρίς πρόβλημα.
42′ Ο Κατσιαμήτας από δεξιά επιχείρησε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε παράλληλα με την εστία του Κάμπα.

44′ Συρτό σουτ Γκουντρουμπή, μπλόκαρε ο Κάμπας.
45′ Χαμένο πέναλτι για τον Πιερικό! Ο Χατζηδίμπας από πάσα του Γκουντρουμπή βγήκε τετ α τετ με τον Κάμπα, ο τερματοφύλακας του Αγροτικού Αστέρα απέκρουσε, ο παίκτης του Πιερικού πήρε το ριμπάουντ και επιχείρησε νέο πλασέ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μήτογλου και ο διαιτητής Αγγελούλης υπέδειξε το καταφανές πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκουντρουμπής όμως ο Κάμπας έπεσε στην αριστερή του πλευρά και μπλόκαρε.
47′ Κεφαλιά του Ματζίρη, μπλόκαρε ο Παπατολίκας.
50′ Σέντρα του Κατσιαμήτα από δεξιά, ο Γκουντρουμπής έκανε υπερπροσπάθεια να βρει τη μπάλα αλλά δεν τον βοήθησε η τοποθέτησή του.
58′ Σουτ του Καπρέτσου μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Πιερικού, στην επαναφορά ο Ματζίρης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών, νέο σουτ του Ματζίρη, η μπάλα σύριζα από το δεξί δοκάρι του Πιερικού, σε μια μοναδική ευκαιρία για τους Θεσσαλονικείς.
63′ Εκτέλεση φάουλ του Κατσιαμήτα από αριστερά, μπλόκαρε ο Κάμπας.
68′ Καραγκούνης αντί Κατσιαμήτα, για τον Πιερικό.
73′ Εκτέλεση κόρνερ του Κτιστόπουλου από αριστερά, κεφαλιά του Κανταρτζή στο 2ο δοκάρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
76′ Ολιγωρία της άμυνας του Πιερικού σε μια φάση με τελικό αποδέκτη τον Ματζίρη που σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων μέσα από τη μικρή περιοχή.
77′ Ξαφνικό σουτ του Ηλιάδη από μακριά, η μπάλα πάνω από την εστία του Κάμπα.
78′ Οι παίκτες του Πιερικού ξεδιπλώθηκαν όμορφα με τον Παλιάτσιο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας και από δεξιά να επιλέγει να γυρίσει στον επερχόμενο Κραγιόπουλο, όμως  ο Μήτογλου απομάκρυνε, η μπάλα έφτασε ξανά στον Παλιάτσιο που σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
82′ Ανάποδο ψαλίδι του Αθανασιάδη από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπατολίκα.
83′ Μακρινό συρτό σουτ του Παλιάτσιου, μπλόκαρε ο Κάμπας.
85′ Ο Ματζίρης μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, σε μια μοναδική ευκαιρία για τον Αγροτικό Αστέρα.
86′ Σουτ του Κραγιόπολου από το ύψος της μεγάλης περιοχής, έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ ο Κάμπας.
89′ Δυνατό σουτ του Καπρέτσου έξω από την περιοχή, έδιωξε με τις γροθιές ο Παπατολίκας.
90’+3′ Οριζόντιο δοκάρι και άουτ για τον Αγροτικό Αστέρα, σε σουτ του Χειρίτραντα λίγο έξω από τη μικρή περιοχή. 

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αγγελούλης με βοηθούς τους Τσαπράζη και Παραφέστα (Λάρισας).
Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν ο Λαζαρίδης (90’) του Πιερικού και ο Ζουλούμης (59’) του Αγροτικού Αστέρα

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Παπατολίκας, Κατσιαμήτας (68’ Καραγκούνης), Κραγιόπουλος (90’+1′ Μτσεντλισβίλι), Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Ηλιάδης, Λαζαρίδης, Κωστίκος, Γκουντρουμπής (58’ Παλιάτσιος), Κτιστόπουλος (89’ Κυριλλίδης), Σαμανίδης.
Στον πάγκο: Τουλίκας, Τοπουζλής, Λαμπίρης
Αγροτικός Αστέρας (Ηλίας Στογιάννης – Γιώργος Τζόλας): Κάμπας, Ζώτος, Ζουλούμης (75’ Ιωαννίδης), Χατζόγλου, Μήτογλου (83’ Πιστόπουλος), Ντουνιάς, Καπρέτσος, Χρήστου (75’ Αποστολίδης), Ματζίρης, Αθανασιάδης, Ατζαμιδάκης (57’ Χειρίτρανας).
Στον πάγκο: Γεωργιάδης, Καλτσίδης, Λάμπρου.

Το katerinisport.gr σας προσέφερε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, λεπτό προς λεπτό, την εξέλιξη του αγώνα. Θυμηθείτε όσα κατέγραψε η πρώτη αθλητική ιστοσελίδα της Πιερίας, πατώντας εδώ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This