Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Καρίτσας και τον Πιερικό, για την 24η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, αποτέλεσμα που δε βολεύει κανέναν από τους δυο αντιπάλους όσον αφορά στη “μάχη” της παραμονής. Βέβαια, ο Πιερικός, ο οποίος σημείωσε την τέταρτη ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος με το Δημήτρη Χριστοφορίδη στον πάγκο, παρέμεινε για άλλη μια αγωνιστική επάνω από την επικίνδυνη ζώνη, είδε όμως τη διαφορά να μειώνεται από τρεις σε δυο βαθμούς, ενώ δεν έχει κάνει ακόμη το ρεπό του. Σαφώς χαμένοι από τη σημερινή ισοπαλία είναι οι Καριτσιώτες που έμειναν στο -6 από τη σωτηρία, υποχώρησαν όμως στη 13η θέση του πίνακα και, έχοντας ρεπό την επόμενη αγωνιστική, βλέπουν την…άμμο της κλεψύδρας της σωτηρίας να αδειάζει…

Την εξέλιξη του αγώνα σας μετέφερε, λεπτό προς λεπτό, το katerinisport.gr (δείτε εδώ).

Το παιχνίδι του οποίου κύριο χαρακτηριστικό ήταν τα δυνατά μαρκαρίσματα, γρήγορα θα ξεχαστεί μιας και οι αξιόλογες φάσεις ήταν λιγοστές, με τον Πιερικό να στέκεται καλύτερα στο πρώτο τέταρτο και να έχει την πρώτη καλή στιγμή στο 12′ με τον Γιώργο Κυπαρίσση που δέχθηκε κάθετη πάσα, προχώρησε και έκανε το πλασέ, ο Βασιλειάδης απέκρουσε και ο Μπουτογιάννης έδιωξε σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Η ΑΕ Καρίτσας ισορρόπησε, μετά το ημίωρο πήρε τα ηνία του αγώνα (δεν πτοήθηκε από το…μπαράζ αναγκαστικών αλλαγών) και στο 35′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κυρτέγου ο Κωτσιόπουλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, με τον διαιτητή Μαλούτα να υποδεικνύει οφσάιντ, σε μια απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από πλευράς γηπεδούχων.

Στην επόμενη φάση ο Κυρτέγος με ατομική ενέργεια έδωσε στον Σεχολάρι που μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ, όμως ο Λαζαρίδης έδιωξε την τελευταία στιγμή, με τους γηπεδούχους και πάλι να διαμαρτύρονται στον Μαλούτα ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Στο β’ μέρος η ΑΕ Καρίτσας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και “άγγιξε” το γκολ στο 66′ με τον Κυρτέγο να πιάνει κεφαλιά στην “καρδιά” της άμυνας του Πιερικού, έπειτα από σέντρα του Γούτσιου από αριστερά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Τσιώμης σούταρε ψηλά άουτ ενώ στο 75′ ο Παπατολίκας “νίκησε” τον Σεχολάρι σε τετ α τετ κρατώντας το μηδέν για την ομάδα της Κατερίνης.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στον Πιερικό που απείλησε στο 84′ με τον Κτιστόπουλο να βγάζει τον Κοκονόζι στην πλάτη της καριτσιώτικης άμυνας, όμως το διαγώνιο πλασέ του τελευταίου έφυγε άουτ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Βασιλειάδης, Δαλαμήτρας, Γούτσιος, Μπουτογιάννης, Κωτσιόπουλος (36′ λ.τ. Νταντίνης), Τσιώμης *, Ν. Κυπαρίσσης, Δημητρουλόπουλος (25′ λ.τ. Τασίδης – 72′ Μητράκας), Μπενίσκος, Κυρτέγος, Σεχολάρι (77′ Μαυρίδης).
Πιερικός (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Σαμανίδης, Ηλιάδης, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς (88′ Λαμπίρης), Κτιστόπουλος (77′ Καραγκούνης), Κατσιαμήτας (65′ Κυριλλίδης), Γκουντρουμπής, Κραγιόπουλος, Γ. Κυπαρίσσης (82′ Κοκονόζι).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαλούτας με βοηθούς τους Γιάντση και Χριστοδούλου (ΕΠΣ Ημαθίας).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Δαλαμήτρας και Κυρτέγος της ΑΕ Καρίτσας και οι Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Ηλιάδης, Σαμανίδης και Παπατολίκας του Πιερικού.

* Ο Τροΐρης αντικαταστάθηκε από τον Τσιώμη πριν την έναρξη του αγώνα, λόγω ενοχλήσεων που ένοιωσε στο ζέσταμα.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This