Επιλογή Σελίδας

Του Κώστα Παπαγεωργίου

Σε μία αναμέτρηση που είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο με όμοιους στόχους και να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, ο Πιερικός δεν τα κατάφερε και αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς σκορ με την ΑΠΕ Λαγκαδά στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Χριστοφορίδη στον μελανόλευκο πάγκο.

Το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκειά του είχε πολύ κακό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν μετρημένες καλές στιγμές για να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με την λευκή ισοπαλία να αποτυπώνει σε μεγάλο βαθμό το τι διαδραματίστηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Στο 14′ ο Σαμανίδης έχασε σημαντική διπλή ευκαιρία για το 1-0, όταν αρχικά πλάσαρε πάνω στα σώματα αμυντικών και εν συνεχεία είδε το τελείωμά του να εξουδετερώνεται από τον Φαρμάκη.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ηλιάδης επιχείρησε δυνατό δεξί σουτ εκτός περιοχής με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να πραγματοποιεί εντυπωσιακή επέμβαση.
Στο 55′ οι παίκτες του Πιερικού έφυγαν όμορφα στην κόντρα επίθεση, ο Σαμανίδης έσπασε τη μπάλα δεξιά στον Γκουντρουμπή με τον τελευταίο να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Φαρμάκη ο οποίος παραχώρησε κόρνερ.
Στο 70′ η ομάδα από την Θεσσαλονίκη έχασε σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθεί, όταν ο Στεφανίδης που είχε περάσει ως αλλαγή, έπιασε δεξί γυριστό σουτ από το ύψος του πέναλτι με τον Παπατολίκα να εκτινάσσεται και να πραγματοποιεί την απόκρουση του αγώνα (με το ένα χέρι)!
Στο 74′ ο ίδιος παίκτης απείλησε και πάλι την εστία του Πιερικού με τον Παπατολίκα να έχει ξανά σωστή αντίδραση και να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δραγάτης με βοηθούς τους Χριστάκογλου και Σκούτα (Χαλκιδικής).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Κωστίκος, Γκουντρουμπής και Κανταρτζής.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Δημήτρης Χριστοφορίδης): Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Βοσνιάδης, Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Ηλιάδης, Κυπαρίσσης (90′ Τουλίκας), Κωστίκος (80′ Μτσεντλισβίλι), Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (67′ Καρτσαμπάς), Σαμανίδης (75′ Κοκονόζι).
Στον πάγκο:  Τοπουζλής, Κυριλλίδης, Καραγκούνης.
ΑΠΕ Λαγκαδά (Αστέριος Θέμελης): Φαρμάκης, Μουχάλης, Χιντασέλι, Μπάρμπας, Καραμανλής (50′ Κατσαρός), Στούμπος, Νικολάρας (72′ Τσέτσος), Σταμπούλης (32′ Στεφανίδης), Στεφανίδης, Ζαννάκης (31′ Αγριμάνης), Κοντέων.
Στον πάγκο: Κιτσάκης, Κασαπίδης, Αθανασιάδης.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This