Επιλογή Σελίδας

Βαρία ήττα με 5-0 γνώρισε ο Πιερικός στο Καυταντόγλειο Στάδιο Θεσσαλονίκης από τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 26′ με τον Ρόβα, ενώ στο 45′ ο Παπαδόπουλος έκανε το 2-0. Στο 68′ ο Πτηνόπουλος έκανε το 3-0 ενώ το 4-0 έγινε στο 72′ από τον Μεντί. Το τελικο 5-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Πτηνόπουλο.

Όπως καταδεικνύει και το τελικό σκορ, η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη δε μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στο χορτάρι του Καυταντζογλείου και υπέκυψε στην ανωτερώτητα του Ηρακλή που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Άρη Παλαιοχωρίου και πέρασε στην κορυφή.

Το 1-0 έγινε στο 25′ μετά από ασίστ του Παπαδόπουλου στον Ρόβα και σουτ του τελευταίου.
Στο 45′ οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο Ρόβας τροφοδότησε τον Παπαδόπουλο που με σουτ έκανε το 2-0.
Στο 68′ ο Πτηνόπουλος, έπειτα από ενέργεια του Παπαδόπουλου έκανε το 3-0 με σουτ.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 4-0 με σέντρα σουτ του Μεντί στο 72′.
Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 90’+1′ με σουτ του Πτηνόπουλου.

Ο Ηρακλής είχε και δυο δοκάρια με τους Πτηνόπουλου στο 64′ και Γκουτσίδη στο 84′.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Κατόπης (Σάμου) με βοηθούς τους Κελεσίδη και Παπαδάκη (Ημαθίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης (80′ Καστριτσέας), Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Κωστούλας (75′ Γκουτσίδης), Παναγιωτούδης (62′ Μεντί), Α. Αθανασίου, Παπαδόπουλος (75′ Π. Αθανασίου), Πτηνόπουλος, Ρόβας.
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Τουλίκας (46’ Λαζαρίδης), Καρτσαμπάς, Σαμανίδης, Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος, Κτιστόπουλος (46’ Κατσιαμήτας), Κωστίκος (75’ Παλιάτσιος),  Γκουτρουμπής (68’ Καραγκούνης), Κυπαρίσσης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This