Επιλογή Σελίδας

Αποστολή στη Χαλάστρα: Κώστας Παναγίτσας

Χάρη σε τέρματα του Γκουντρουμπή με πέναλτι στο 48′, του Κραγιόπουλου στο 61′ με πλασέ και του Σαμανίδη στο 87′ με κοντινό σουτ μετά από εκτέλεση πέναλτι και απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Πιερικός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στη Χαλάστρα του καταδικασμένου Καμπανιακού με 2-0, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 2ου  ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Κατερίνης ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στο “τρίποντο”, παίρνοντας έτσι βαθιά  βαθμολογική “ανάσα”. Ο Πιερικός από το 65′ αγωνίστηκε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κανταρτζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Πιερικός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, πίεσε ψηλά στον αγωνιστικό χώρο τους Θεσσαλονικείς και κατάφερε να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα, δημιουργώντας αρκετές φάσεις που όμως δε μετουσίωσε σε γκολ. Η υπεροχή του Πιερικού “καρποφόρησε” στο 48′ με το εύστοχο πέναλτι του Γκουντρουμπή, μετά από ανατροπή του Κυπαρίσση, σε μια φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μη τήρηση του fair play, και μάλιστα υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή. Στο 61′ ο Κραγιόπουλος έδωσε “αέρα” δυο τερμάτων στην ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη, η οποία μετά την αποβολή του Κανταρτζή στο 65′, γύρισε πισω για να διατηρήσει το προβάδισμα και να ψάξει να “χτυπήσει” στην “κόντρα”. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή, δημιούργησαν αρκετές φάσεις μπροστά στα καρέ του Πιερικού, όμως ο Παπατολίκας όποτε χρειάστηκε “φώναξε παρών”. Το γκολ του Σαμανίδη στις καθυστερήσεις, μετά από εκτέλεση πέναλτι του ίδιου και απόκρουση του τερματοφύλακα “σφράγισε” τη νίκη για την ομάδα της Πιερίας και της επιτρέπει να βλέπει τη συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Το “φιλμ” του αγώνα 
10′ Μετά από γύρισμα του Γκουντρουμπή στο ύψος του πέναλτι, ο Κτιστόπουλος έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
18′ Ο Παπατολίκας έδιωξε με γροθιές φάουλ των γηπεδούχων, το οποίο εκτελέστηκε από αριστερά.
30′ Ο Γκουντρουμπής πίεσε και ανάγκασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να απομακρύνει λανθασμένα με τον Κραγιόπουλο να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να κάνει το σουτ, ήταν όμως αδύναμο και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού, Μπόικος.
32′ Μετά από λάθος του Κωστίκου στο χώρο του κέντρου, οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση αλλά η άμυνα του Πιερικού έκοψε το σουτ από πλευράς Καμπανιακού.
48′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκουντρουμπή. Το πέναλτι κέρδισε ο Κυπαρίσσης, σε μια φάση που οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για μη τήρηση του fair play.
61′ ΓΚΟΛ! 0-2: Μετά από λάθος γύρισμα των γηπεδούχων στη μεσαία γραμμή, “τσίμπησε” τη μπάλα ο Κραγιόπουλος και από το ύψος της μεγάλης περιοχής πλάσαρε τον Μπόικο και έκανε το 0-2.
65′ Αποβολή του Κανταρτζή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
70′ Ο Παπατολίκας κράτησε το “μηδέν” στην άμυνα, αποκρούοντας εκπληκτικά κοντινή προβολή των γηπεδούχων.
87′ ΓΚΟΛ! 0-3: Ο Σαμανίδης εκτέλεσε πέναλτι, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε, όμως ο Σαμανίδης πήρε το ριμπάουντ και “έγραψε” το 0-3.

Τον αγώνα διηύθυνε η Τσιοφλίκη με βοηθούς τους Καραγιάννη και Στάικο (ΕΠΣ Λάρισας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Καμπανιακός: Γιάρμας, Χατζηαποστόλου (Καρασαββίδης), Αλμπάνης, Χριστοδουλίδης, Ρακαβίνας, Βασαΐτης (Ζουμπούλης) , Χατζηβασιλειάδης (Μπιτσικόπουλος), Παγωνίδης, Μπάλιος, Παπάζης, Καμπεράι.
Στον πάγκο: Μπόικος, Τσιότσκας, Καραλιόλιος, Βουδούρης.
Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος (75΄ Τουλίκας), Κυπαρίσσης (50′ Καραγκούνης), Κωστίκος, Γκουντρουμπής (82′ Δαδάκος), Κτιστόπουλος (86′ Λαζαρίδης), Σαμανίδης.
Στον πάγκο: Τοπουζλής, Κατσιαμήτας, Μτσεντισβίλι.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This