Επιλογή Σελίδας

Την ευκαιρία να φύγει με “τρίποντο” από την Άρτα έχασε ο Πιερικός, ο οποίος, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με την Αμβρακία Κωστακιών. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε και ραδιοφωνική ενημέρωση στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 16.00-19.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM,
Οι Κατερινιώτες ήταν ανώτεροι από τους αντιπάλους τους και έχασαν ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη, με αποκορύφωμα τη φάση στο 25′ όταν ο Βαρέλης απέκρουσε σωτήρια σουτ του Παπαδόπουλου, ωστόσο πήραν τουλάχιστο έναν πολύτιμο βαθμό και παρέμειναν στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, αυξάνοντας παράλληλα τη διαφορά τους από την επικίνδυνη ζώνη στους πέντε βαθμούς. Από πλευράς Αμβρακίας, καλύτερη στιγμή ήταν αυτή στο 45′ με τον Σιδηρόπουλο να σουτάρει άουτ απέναντι από τον Σοϊλεμέζογλου.
Οπωσδήποτε, κάθε θετικό αποτέλεσμα μακριά από την Κατερίνη είναι καλοδεχούμενο για το φετινό Πιερικό, ο οποίος, ας μη ξεχνάμε, κτίστηκε κάτω από…ιδιαίτερες συνθήκες το φετινό καλοκαίρι. Ήταν η τρίτη ισοπαλία σε τέσσερα παιχνίδια για το “συγκρότημα” του Μιχάλη Ζιώγα, η οποία έτσι διατηρεί το “αήττητο”.
Οι Κατερινιώτες θα αγωνιστούν μακριά από την Κατερίνη και την επόμενη αγωνιστική, καθώς θα ταξιδέψουν στη Φιλιππούπολη της Λάρισας για να “δοκιμαστούν” στην πολύ δύσκολη έδρα του τοπικού Απόλλωνα.

Διαιτητής ήταν ο Στεφάνου από την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας με βοηθούς τους Φραγκούλη και Τσόγκα από την Ε.Π.Σ. Πρέβεζας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αμβρακία Κωστακιών (Δημήτρης Μπαλάφας): Βαρέλης, Λύτος, Βασίλας, Μπάκος, Παπαρούνης, Πέτσας, Ραΐσης (52′ Παππάς), Ασπροποταμίτης (67′ Σταμάτης), Σιδηρόπουλος, Νταλάκας (84′ Μπαλαδήμας), Μπεζεβέκης.
Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Αχείμαστος, Μπαρούτας, Β. Μάρκου, Κραγιόπουλος, Γελαδάρης, Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος (65’ Ριβελίνο), Λούγκος, Μιχαηλίδης (75′ Ε. Καραμανώλας), Παναγιωτίδης (55′ Τριανταφυλλίδης).

ρεπορτάζ: sportime24-Κώστας Κολιός

Pin It on Pinterest

Shares
Share This