Επιλογή Σελίδας

Χάρη σε γκολ του Παπαδόπουλου στο 22′ και του Γκουντρουμπή στο 58′ ο Πιερικός κέρδισε 2-1 στον Λαγκαδά την τοπική ΑΠΕ Λαγκαδά, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς από την κορυφή! Οι Θεσσαλονικείς είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ζαννάκη στο 56′.

Μπροστά σε περίπου 40 οπαδούς του, ο Πιερικός που είχε για πρώτη φορά στη σύνθεσή του τον Ουαταρά, άνοιξε το σκορ στο 22′ με κεφαλιά του Σίμου Παπαδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο στο 56′ με σουτ του Ζαννάκη, έπειτα απο τροφοδότηση του Ταχματζίδη.

Αυτός που “μίλησε” τελευταίος ήταν ο Γκουντρουμπής που έδωσε άμεσα την “απάντηση”, διαμορφώνοντας με σουτ στο 58′ το τελικό ΑΠΕ Λαγκαδά – Πιερικός 1-2. 

Ο Πιερικός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κωστίκου στο 87′.

Στα αξιοσημείωτα, η πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα Παπατολίκα τον οποίον, εκτός από τη φάση του γκολ, δε μπόρεσαν να νικήσουν οι Έππας στο 25′ και Κοντέων στο 60′ και στο 62′.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Δραγούσης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Χαραλαμπόπουλο (Κιλκίς).

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΠΕ Λαγκαδά: Μαυρομιχάλης, Μουχάλης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Λαβιδάς, Καραμανλής, Κατσαρός (46′ Κοντέων), Ζαννάκης (72′ Αγριμάκης), Ταχματζίδης (83′ Σταμπουλής), Έππας, Αγγελούδης.
Πιερικός: Παπατολίκας, Κανταρτζής, Τουλκερίδης, Τουλίκας (88′ Λαμπίρης), Καραγκούνης, Ουαταρά, Κραγιόπουλος, Κτιστόπουλος (49′ Σαμανίδης), Κωστίκος, Παπαδόπουλος (75′ Παραφέστας), Γκουντρουμπής (67′ Κατσιαμήτας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This