Επιλογή Σελίδας

Ευρύτατη νίκη με 5-1 επί της Κατερίνης ΠΣ πέτυχε ο Εθνικός Κατερίνης, σε αναμέτρηση πο διεξήχθη στο “Ιωάννης Καλλιανίδης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Σάκη Παντελιάδη έφτασε τους 9 βαθμούς και παρέμεινε στο -3 από την 1η θέση ενώ μαζί της στη 2η θέση είναι ακόμη η Ακαδημία Βατανιακός 1978, ο Θερμαϊκός Κορινού και ο Απόλλων Λιτοχώρου.

Για την Κατερίνη ΠΣ, η σημερινή ήταν η δεύτερη ήττα έως τώρα. Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη ισοβαθμεί με Πίνδο Άνω Αγιάνν και Ελπίδα Ανδρομάχης στους 6 βαθμούς και στην 6η θέση του πίνακα.

Το 1-0 για τους Σταθμιώτες πέτυχε στο 17′ ο Μυστρίδης.

Στο 28′ ο αειθαλής Σ. Μάνης ζευγάρωσε τα γκολ για τους “Σιδηροδρομικούς”.

Το 3-0 πέτυχε στο 80′ ο Παπαδόπουλος.

Στο 86′ ο Κιτσούλης ήταν αυτός που μείωσε σε 3-1 για την Κατερίνη ΠΣ. 

Στο 87′ ο Παπαθανασίου έδωσε ξανά προβάδισμα τριών τερμάτων στους γηπεδούχους, σημειώνοντας το 4-1.

Το τελικό 5-1  “έγραψε” στο 90′ ο Παπαδόπουλος, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στη συνάντηση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Χαλκίδη και Ντουράκογλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Κατερίνης:
Δημητρίου (26’ Κώστογλου), Δήμος (70’ Παναγιωτίδης), Μυστρίδης, Ξενόπουλος, Παπαδόπουλος, Αναγνωστούδης (52’ Ανθίτσας), Λαζαρίδης, Αγγέλου (70’ Φυτόπουλος), Γκατζούνης, Μάνης (70’ Παπαθανασίου), Σοφιανίδης.

Κατερίνη ΠΣ: Γκατζάς, Συμεωνίδης (54’ Οικονόμου), Κιτσούλης Α., Ασλανίδης, Στεφανίδης, Κιτσούλης Ν. (54’ Χατζησταύρου), Βελισσαρίδης, Μπόζογλου, Παπαδόπουλος (54’ Ασλανίδης), Ζαμαντζάς (70’ Βαγγής), Ουσταμπασίδης (54’ Χασκιόλης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This