Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πήρε ο Απόλλων Ράχης που κέρδισε με 4-2 τον Θερμαϊκό Κορινού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ράχης παρέμεινε ισόβαθμη με τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη στην 9η θέση ενώ ο Θερμαϊκός βρίσκεται πλέον στο -3 από τον πρωτοπόρο Γεωργάκη Ολύμπιο και “μοιράζεται” τη 2η θέση με την Ακαδημία Βατανιακός 1978, τον Εθνικό Κατερίνης και τον Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα εκπληκτικό οκτάλεπτο στο οποία σκόραραν τρία τέρματα βάζοντας… υποθήκη για το “τρίποντο”. Συγκεκριμένα, στο 35′ ο Χάζμα έκανε το 1-0 ενώ το 2-0 πέτυχε στο 37′ ο Ι. Κατής. 

Το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου σημείωσε στο 43′ ο Χ. Κατσαμάγκας. 

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 3-1 με γκολ του Απ. Κατσούλη στο 65′.

Ο Χάζμα με δεύτερο προσωπικό γκολ, έκανε το 4-1 για την ομάδα της Ράχης, στο 78′

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε για τους Κορινιώτες στο 85′ ο Αντωνιάδης. 

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Σκαμπαρδώνη και Γιαννακίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Ράχης:
Θωμόπολυος, Μπαλούκας, Κατσαμάγκας Κ., Τριανταφύλλου Θ. (74’ Ζαΐμι), Κουμαντζιάς, Χάζμα, Μπουρονίκος, Τσιρίμπασης, Κατσαμάγκας Χ. (90’+ Τριανταφύλλου Α.), Στράτης (83’ Μπαλαούρας), Κατής Ι. (83’ Πρίντζιος).

Θερμαϊκός Κορινού: Οκουτσόγλου, Γκαντάς, Αντωνιάδης Ν. (73’ Κουλουκουριώτης), Υφαντίδης, Αντωνιάδης Α., Χνουδάς, Ταγκαλίδης, Κατσούλης Απ. (85’ Προδρομίδης), Κατσούλης Β., Αλχαζίδης (55’ Γούτσιος), Κατσιούλης Αθ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This