Επιλογή Σελίδας

Τις πρώτες του απώλειες βαθμών μετά από πέντε συνεχόμενες νίκες είχε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου που στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής γνώρισε την ήττα στην Πτολεμαΐδα από τον τοπικό Εορδαϊκό με σκορ 1-0.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μόρα δέχτηκε το γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον Νίκολλι ενώ νωρίτερα είχε χάσει πέναλτι με τον Σεχολάρι στο 37′.

Οι γηπεδούχοι που πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη και έφτασαν τους 5 βαθμούς, ισοβαθμώντας πλέον με Βατανιακό και Θύελλα Κατσικά στη 14η θέση, είχαν δοκάρι με τον Καλογιαννίδη στο 38′.

Παρά την ήττα του, ο Εθνικός παρέμεινε στο +3 από το Κιλελέρ και στο +4 από Τρίκαλα, Πιερικό και πλέον και από Σβορώνο, Ζάκυνθο και Νέα Αρτάκη (15 βαθμοί έναντι 12 και 11, αντίστοιχα).

Την ερχόμενη Κυριακή, οι Κεραμιδιώτες υποδέχονται τον Σβορώνο ενώ ο Εορδαϊκός αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στη Φήκη.

Το “φιλμ” του αγώνα (με στοιχεία από e-ptolemeos)
 37′ Χαμένο πέναλτι για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου με τον Δημητριάδη να αποκρούει την εκτέλεση του Σεχολάρι. Το πέναλτι δόθηκε σε ανατροπή του Σεχολάρι από τον Παπά.
38′ Στην επόμενη φάση μετά το πέναλτι, σε αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Καλογιαννίδης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία το σουτ του Νίκολλι έφυγε μόλις άουτ.
50′ Διαγώνιο σουτ του Σεχολάρι μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
55′ Σουτ του Marcon έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Πατσιογεώργος.
62′ Ο Δημητριάδης πρόλαβε τον Σεχολάρι πριν αυτός “τσιμπήσει” τη μπάλα.
65′ Κοντινή κεφαλιά του Σεχολάρι, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.
71′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καλογιαννίδη, ο Παπάς έπιασε την κεφαλιά, νέα κεφαλιά από τον Νίκολλι, μπλόκαρε ο Πατσιογεώργος.
90’+1′ ΓΚΟΛ! 1-0: Τοπάλης και Χάιτας άλλαξαν τη μπάλα με τον πρώτο να δίνει με τη μία αριστερά στον Κουνάβα, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Νίκολλι και με προβολή στην “καρδιά” της άμυνας “έγραψε” το 1-0.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Πίγγιου (ΕΠΣ Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους Δρουδάκη (ΕΠΣ Γρεβενών) και Γραμμένο (ΕΠΣ Κέρκυρας).

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Marcon, Νίκολλι και Γροσδάνης του Εορδαϊκού και οι Παπαδόπουλος, Γιαννίτσης του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εορδαϊκός: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Γροσδάνης, Παπάς, Πούλιος, Καλογιαννίδης (88′ Χάιτας), Κοντογουλίδης, Μπαλίτσας, Παπαζήσης (72′ Κουνάβας), Νίκολι, Marcon (77′ Τοπάλης).

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Πατσιογεώργος, Κόλα, Λαμπίρης (63′ Τουλίκας Γ.), Γιαννίτσης, Χατζής, Παπαδόπουλος (90’+5′ Ιντζόγλου), Ζουκάν (75′ Ιγγλέζος), Σεχολλάρι, Κριεμάντι (90′ + 5′ Γκιώνης), Καρτσαμπάς (63′ Τουλίκας Β.), Κλιγγόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This