Επιλογή Σελίδας

Τις… χαμηλές πτήσεις συνέχισε ο Βατανιακός που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Αστέρα Σταυρού, σε αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο του Βατάν για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

“Δήμιος” της ομάδας της Πιερίας ήταν Χρήστος Αλεξίου που με δύο γκολ στο 40′ και στο 60′ χάρισε το “τρίποντο” στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός των Βατανιωτών, στο 40′ εκμεταλλεύτηκε πάσα του Ροντρίγκες και με πλασέ από αριστερά άνοιξε το σκορ, με το 0-1 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, έπειτα από σουτ του Αντωνόπουλου και απόκρουση του Φιρινίδη, ο Αλεξίου πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά “έγραψε” το 0-2, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Έτσι, ο Βατανιακός έμεινε στους 5 βαθμούς και υποχώρησε στη 14η θέση, μαζί με Θύελλα Κατσικά και Εορδαϊκό ενώ ο Αστέρας έφτασε τους 9 βαθμούς και είναι μόνος στη 10η θέση του πίνακα.

Την ερχόμενη Κυριακή ο Βατανιακός αγωνίζεται στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, κόντρα στον Πιερικό ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας υποδέχεται τα Τρίκαλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ναζίρης με βοηθούς τους Χατζηβασιλείου και Φακάνα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Τόσκας, Μαυρίδης, Τσενικλής, Δαλαμήτρας, Μιτακίδης, Ανανιάδης, Μαργαρίτης.

Στον πάγκο: Μάλα, Μυσιούδης, Γκαράτζιας, Τσιλεγκερίδης, Μυρτολλάρι, Μητράκας, Μιχαηλίδης, Βαρνάς, Φωκαΐδης.

Αστέρας Σταυρού (Βαγγέλης Λέντας): Τσάμης, Μαργαρίτης, Μαλισσόβας, Μόσχος, Ακασού, Αυγουστάτος, Παρλάντζας, Λάππας, Ροντρίγκες, Αντωνόπουλος, Αλεξίου

Στον πάγκο: Κακκάβας, Σεντής, Φούντας, Γιαννακάκος, Σίψας, Σκούρας, Πολυδεύκης, Δρόσος, Παλιάκος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This