Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη ήττα του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε ο Βατανιακός που έχασε με 0-2 εντός έδρας από την Καστοριά, στον αγώνα που διεξήχθη στο Βατάν, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη βρέθηξε από το 1′ να “κυνηγάει” στο σκορ τους “γουναράδες” που έκαναν το 0-1 με κεφαλιά του Τσάνι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παπουτζίδη.

Το τελικό 0-2 “έγραψε” στο 76′ ο Σαχινίδης με πλασέ, μετά από τροφοδότηση του Δήμου.

Έτσι, η ομάδα του Βατάν έμεινε στους 5 βαθμούς και ισοβαθμεί στην 8η θέση με Ζάκυθνο, Αστέρα Πετριτή και Αστέρα Σταυρού.

Για τους “γουναράδες” ήταν οι πρώτοι βαθμοί στο πρωτάθλημα και πλέον η ομάδα της Δυτικής Μακεδονίας είναι στη 14η θέση μαζί με Λευκίμμη και Φήκη.

Επόμενο παιχνίδι για τον Βατανιακό είναι το εκτός έδρας της 5ης αγωνιστικής με τα Τρίκαλα που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο.

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παπουτζίδη, ο Τσάνι με κεφαλιά νίκησε τον Φιρινίδη και έκανε το 0-1.
15′ Σουτ του Τσελεπή, απέκρουσε δύσκολα ο Φιρινίδης.
22′ Μετά από κάθετη πάσα του Παπουτζίδη, ο Τσάνι “τσίμπησε” τη μπάλα, ο Φιρινίδης απέκρουσε, η μπάλα κατέληξε στον Γκέγκα που έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και απομακρύνθηκε.
34′ Εκτέλεση φάουλ του Τσάνι, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

68′ Σουτ του Κανταρτζή, η μπάλα πέρασε άουτ.
72′ Ο διαιτητής αρνήθηκε στον Βατανιακό πέναλτι σε χέρι του Τσελεπή
76′ ΓΚΟΛ! 0-2 Ο Σαχινίδης δέχθηκε πάσα από τον Δήμου και με σουτ “έγραψε” το 0-2.
88′ Κεφαλιά του Μιτακίδη, μπλόκαρε ο Τσαρούχας.
90′ Μετά από σέντρα του Σαμανίδη, ο Μιτακίδης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λαμπρίδης (ΕΠΣ Πέλλας) με βοηθούς τους Αδραμάνη (ΕΠΣ Πέλλας) και Κολιπέτρο (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βατανιακός: Φιρινίδης, Σαμανίδης, Δερμίσης, Τόσκας, Κανταρτζής, Ανανιάδης (46′ Δαλαμήτρας), Μαυρίδης (50′ Μυρτολλάρι), Μητράκας (50′ Κυπαρίσσης), Τσενικλής (20′ λ.τ. Ντόσης – 68′ Δημητρίου), Μαργαρίτης, Μιτακίδης.

Καστοριά: Τσαρούχας, Σβίρος, Φωλίνας (46′ λ.τ. Μωυσιάδης), Μαγγίζης, Τσάνι (72′ Πάλλας), Παπουτζίδης (67′ Δήμου), Kapllani, Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσακνής (90’+4′ Αφεντουλίδης), Τσελεπής (72′ Σαχινίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This