Επιλογή Σελίδας

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις νίκες ο Πιερικός που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Θύλλα Κατσικά, στο εκτός έδρας εξ αναβολής παιχνίδι, για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Ο Κυπαρίσσης στο 76′ άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό, όμως οι γηπεδούχοι που έπαιζαν με δέκα παίκτες από το 78′, κατάφεραν και ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 με τον Πετρίδη στο 85′.

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Κάλφα απέτυχε να φύγει με το “τρίποντο” από μια έδρα στην οποία οι Κατερινιώτες πριν ένα μήνα είχαν κερδίσει με 1-0 για το Κύπελλο, με αποτέλεσμα ο Πιερικός να χάσει ακόμη περισσότερο έδαφος στη βαθμολογία καθώς πλέον βρίσκεται στο -4 από τον πρωτοπόρο Εθνικό Νέου Κεραμιδίου, τέσσερις μόλις αγωνιστικές μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.

Πλέον, ο Πιερικός που με 8 βαθμούς είναι στην 4η θέση μαζί με τα Τρίκαλα, καλείτει να επανέλθει στις νίκες, υποδεχόμενος τον Εορδαϊκό, το προσεχές Σάββατο, για την 5η αγωνιστική.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Ο Μπαλογιάννης έφυγε μόνος από δεξιά αλλά δε μπόρεσε να βρει τον Σαραντίδη που βρισκόταν μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.

7′ Σουτ του Μελιόπουλου, η μπάλα πέρασε άουτ.
10′ Σουτ του Εμβραΐζογλου, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
16′ Σέντρα σουτ του Λόκα, μπλόκαρε ο Μπίντσης.
25′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπλέτσα, ο Μακρίδης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
33′ Σουτ του Σκανδάλη, μπλόκαρε ο Μπίντσης.
34′ Μακρινό σουτ του Σαραντίδη, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της Θύελλας.
45′ Εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά προς την εστία του Πετρίδη που δε μπόρεσε να αντιδράσει, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό του δοκάρι.

50′ Μακρινό σουτ του Εμβραΐζογλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
55′ Μετά από σέντρα του Χατζηκωνσταντίνου ο Μπλέτσας έκανε το σουτ, το οποίο έφυγε λίγο άουτ.
65′ Εκτέλεση φάουλ του Μπαλογιάννη, κεφαλιά του Μακρίδη, η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Θεμελή.
76′ ΓΚΟΛ! 0-1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φασίδη, ο Κυπαρίσσης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για τον Πιερικό.
77′ Αποβολή του Μελιγγιώτη με κόκκινη κάρτα με αποτέλεσμα οι Ηπειρώτες να συνεχίσουν με δέκα ποδοσφαιριστές.
85′ ΓΚΟΛ! 1-1: Μετά από σέντρα του Σκανδάλη ο Πετρίδης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπίντση, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για την Θύελλα Κατσικά.
90′ Ο ΣΚανδάλης βγήκε τετ α τετ με τον Μπίντση από αριστερά αλλά το σουτ του επιχείρησε πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πιερικού.

Τον αγώνα διαιτήτευσε η Δεληγιάννη της ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους Λεωνίδα και Αλεξόπουλο της ΕΠΣ Τρικάλων.

Εκτός από τον Μελιγγιώτη που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στο 76′, κίτρινες κάρτες είδαν οι Σκανδάλης (62′) και Εμβραΐζογλου (72′) των γηπεδούχων και οι Γιαλαμίδης (40′), Κατσαβάκης (47′) και Μπάλλας (57′) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θύελλα Κατσικάς (Νίκος Γκούρας): Θεμελής, Πετρίδης, Μελιγγιώτης, Βασιλάκης, Πάκος, Πότσης, Μελιόπουλος, Σκανδάλης, Εμβραΐζογλου (81′ Περβανάς), Κωσταμένας (60′ Γούλας), Λόκας (81’Ρίζος).

Στον πάγκο: Δάλλας, Λαδιάς, Καμπούρης, Δημητρακάκης, Γκέγκα, Μπλέτσας Β.

Πιερικός (Δημήτρης Κάλφας): Μπίντσης, Μαραγκός (46′ Μπάλλας), Χατζηκωνσταντίνου, Οικονομόπουλος (46′ Κυπαρίσσης), Γιαλαμίδης, Μακρίδης, Μπαλογιάννης (88′ Οικονομίκος), Μπλέτσας (60′ Παπαϊωάννου), Κατσαβάκης (74′ Φασίδης), Σαραντίδης, Ματζαλάκου.

Στον πάγκο: Κόντος, Μυρωτής, Στόιος.