Επιλογή Σελίδας

Σε ένα “χορταστικό” παιχνίδι, η Κατερίνη ΠΣ κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-3 τον Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη βρίσκεται πλέον στην 4η θέση, φτάνοντας τους 6 βαθμούς, όσους έχουν επίσης Πίνδος Άνω Αγιάννη, Εθνικός Κατερίνης και Απόλλων Λιτοχώρου ενώ ο Πιερικός Αστέρας έμεινε στο μηδέν μαζί με Απόλλωνα Ράχης και Νέο Παμβρυακό.

Η ομάδα που έφτασε πρώτη στο γκολ στην αναμέτρηση του Ενωσιακού γηπέδου της ΕΠΣ Πιερίας ήταν ο Πιερικός Αστέρας, με τον Αθ. Κόλτση να κάνει το 0-1 στο 8′.

Η Κάτερινη ΠΣ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπόζογλου στο 16′.

Στο 18′ ο Παπαδόπουλος έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 22′ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-1.

Ο Αθ. Κόλτσης μείωσε σε 3-2 για τους φιλοξενούμενους, στο 37′

Η Κατερίνη ΠΣ πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη εκ νέου με δυο γκολ καθώς ο Ουσταμπασίδης σημείωσε το 4-2 στο 45′.

Το “συγκρότημα” του Γιώργου Τερζή μείωσε σε 4-3 με γκολ του Ζάχου στο 65′.

Το τελικό 5-3 “έγραψε” για την Κατερίνη ΠΣ στο 78′ ο Βελισσαρίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Ντασιόπουλο και Ραντάνι.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κατερίνη ΠΣ (Γιάννης Βαρβούτης): Γκατζάς, Συμεωνίδης, Χασιοΐλης, Ασλανίδης, Στεφανίδης, Μπόζογλου, Κιτσούλης, Ζαμαντζάς, Παπαδόπουλος, Βελισσαρίδης, Ουσταμπασίδης

Πιερικός Αστήρ Κάτω Αγιάννη (Γιώργος Τερζής): Κωνσταντινίδης, Ευφραιμίδης (67′ Λαζαρίδης Δ.), Κόλτσης Θ. (29′ Καββαθέας), Ζάχος, Ροδίφτσης, Χαρεϊσβίλι, Αλχαζίδης (51′ Καλαϊτζίδης), Λαζαρίδης Ν. (46′ Στεφανίδης), Σταγκίδης, Κόλτσης Αθ., Γελαστόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This