Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής πέτυχε ο Πιερικός, επικρατώτας στην Καστοριά της ομώνυμης ομάδας με 1-0, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Το γκολ που χάρισε το “τρίποντο” στους Κατερινιώτες πέτυχε ο Ματζαλάκου στο 50′, εκμεταλλευόμενος μπαλιά “πάρε-βάλε” του Σαραντίδη.

Το έργο του Πιερικού θα μπορούσε να είναι ευκολότερο αν ο Σαραντίδης δεν αστοχούσε σε πέναλτι μόλις στο 3′. Μάλιστα, σύμφωνα με τον βοηθό η εκτέλεση έπρεπε να επαναληφθεί αλλά ο διαιτητής είχε αντίθετη γνώμη.

Έστω όμως και με το “φτωχό” 0-1, οι Κατερινιώτες επέστρεψαν στις νίκες μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τη Ζάκυνθο και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Αχαρναϊκό και πλέον η προσοχή της ομάδας στρέφεται στον εκτός έδρας αγώνα της Τετάρτης με την Θύελλα Κατσικά.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Χαμένο πέναλτι για τον Πιερικό με τον Σαραντίδη να σημαδεύει το δεξί δοκάρι. Η εκτέλεση του πέναλτι που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Καλαϊτζή από τον Kapllani, σύμφωνα με τον βοηθό διαιτητή θα έπρεπε να επαναληφθεί, ωστόσο ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη.
11′ Σουτ του Μπάλλα, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
18′ Σουτ του Μπαλογιάννη, πέρασε αρκετά μέτρα άουτ.
27′ Σουτ του Κατσαβάκη μέσα από την περιοχή, σε φάση διαρκείας, η μπάλα κόντραρε σε σώματα.

37′ Ο Τσαρούχας πρόλαβε στην έξοδο τη μπάλα απομακρύνοντάς την από τα πόδια του Σαραντίδη.
41′ Μετά από εκτέλεση φάουλ των γηπεδούχων ο Πάλλας από το σημείο του πέναλτι έπιασε το σουτ αλλά ο Μπίντσης απομάκρυνε.
47′ Σουτ του Μανακίτσα, η μπάλα έφυγε άουτ.
48′ Σουτ του Πάλλα, η μπάλα πέρασε άουτ.
50′ ΓΚΟΛ! 0-1: Σε αντεπίθεση για τον Πιερικό, ο Σαραντίδης από δεξιά έδωσε “έτοιμο γκολ” στον Ματζαλάκου που δε δυσκολεύτηκε να “γράψει” το 0-1.

69′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωλίνα, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μπίντση.
74′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσακνή, ο Γκέγκας έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Μπίντσης απέκρουσε κόρνερ.
77′ Μετά από εκτέλεση φάουλ του Οικονομίκου, ο Τσαρούχας απέκρουσε με γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Μακρίδη που έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
82′ Μετά από κάθετη πάσα του Μαραγκού ο Ματζαλάκου βγήκε απέναντι από την εστία της Καστοριάς, προσπάθησε να βρει τον Σαραντίδη αλλά την μπάλα απομάκρυνε ο Τσαρούχας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χατζηπαναγιώτου της ΕΠΣ Ηπείρου με βοηθούς τους Δρουδάκη της ΕΠΣ Γρεβενών και Μουρατίδη της ΕΠΣ Ηπείρου.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Kapllani (22′) και Πάλλας (45’+3′) της Καστοριάς και οι Μπλέτσας (35′), Μακρίδης (39′) και Δεληγιάννης (67′) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Καστοριά: Τσαρούχας, Σβίρος, Φωλίνας, Μαγγίζης, Μωυσιάδης (76′ Σαββόπουλος), Τσάνι, Kapllani (28′ Πάλλας), Δήμου (60′ Τσελέπης), Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσάκνης (76′ Σαχινίδης).

Πιερικός (Δημήτρης Κάλφας): Μακριδης, Μαραγκός, Οικονομοπουλος, Κατσαβακης, Μπλετσας, Καλαϊτζης (46′ Ματζαλάκου), Χατζηκωνσταντινου, Μπαλογιαννης (61′ Οικονομίκος), Σαραντιδης (88′ Φασίδης), Μπάλλας (61′ Δεληγιάννης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This