Επιλογή Σελίδας
 

Μια νέα περίοδος ξεκινά για τις Πιερίδες Μούσες. Γιορτάζοντας φέτος τριάντα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ποδόσφαιρο γυναικών στην Πιερία και την Ελλάδα, εκτιμά την πολύτιμη εμπειρία και ανοίγει νέους δρόμους θέτοντας στόχους με κορυφαίες προσδοκίες.

Ήδη το αθλητικό δυναμικό της ομάδας, που στην νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ’ Κατηγορία, έχει συγκροτηθεί και έχει ξεκινήσει την κλασική προετοιμασία, αλλά και στοχευμένα προγράμματα ενδυνάμωσης και τεχνικής.

Υπάρχει έμπειρο αθλητικό δυναμικό, έχουν γίνει και οι ανάλογες προσθήκες για να υπάρχει αξιόμαχο σύνολο, αλλά και ανάλογη αναπλήρωση όταν χρειαστεί. Είναι βασικός κανόνας πως στο τέλος κερδίζει η ομάδα που έχει σταθερά καλή απόδοση και αυτό το εξασφαλίζει η ευχέρεια αναπλήρωσης της βασικής ενδεκάδας και ισοδύναμων αλλαγών σ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Για την καλύτερη προετοιμασία φροντίζει η προπονήτρια κα Ζιώγα Λία και η τεχνική ομάδα που συγκροτήθηκε από την ίδια σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο.

Αν και ακόμη δεν έχει γίνει η συγκρότηση των ομίλων της Γ’ Εθνικής για να γνωρίζει σε ποιόν όμιλο και με ποιες ομάδες θα αγωνιστεί, η προετοιμασία σε όλα τα επίπεδα γίνεται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε η εμπειρία των Πιερίδων Μουσών τους δίνει το πλεονέκτημα να γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία του γυναικείου ποδοσφαίρου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This