Επιλογή Σελίδας
 

Τι και αν έπαιξε μόνο μια χρονιά στον Αιγινιακό της Εθνικής ερασιτεχνικής κατηγορίας την περίοδο 1978-79; Πότε δεν έπαψε να ενδιαφέρεται γι’ αυτόν και πάντοτε βρίσκεται κοντά του;

Ο λόγος για τον Τάκη Παπαδόπουλο από τα γειτονικά Τρίκαλα, έναν άνθρωπο πολυπράγμωνα με έντονη “ποδοσφαιρική προσωπικότητα”, αφού εκτός από ποδοσφαιριστής σε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και Αιγινιακό – αλησμόνητο παραμένει στην μνήμη μας το “χρυσό” γκόλ, που πέτυχε στην εκπνοή του αγωνα με τον Αλμυρό – υπήρξε προπονητής με επιτυχία σε σωματεία της ΕΠΣ Ημαθίας (Αλεξάνδρεια, Φίλιππο Μελίκης, Τρίκαλα κα.) και φυσικά παράγοντας ως πρόεδρος, θα τον χαρακτηρίζαμε “ισχυρό άνδρα”, κυρίως με δυναμική και πολύχρονη παρουσία τόσο στη ομάδα της γενέτειρας του, όσο και στην Α.Ε. Αλεξάνδρειας και πάλι φέτος, δηλώνοντας παρών στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας, για την επιστροφή της στα εθνικά πρωταθλήματα.

Θα ήταν παράλειψη μας αν δεν αναφέραμε ότι η οικογένεια του Τ. Παπαδόπουλου προσφέρει πολλά στο ημαθιώτικο ποδόσφαιρο, αφού ο γιός του Βασίλης ήταν μ’ελος στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ημαθίας στον δε Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων συμμετείχε στη Διοίκηση επί σειρά ετών με τεράστιο έργο.

Στην διαχρονική τους ενασχόληση με τα διοικητικά των Τρικάλων ο τοπικός Μέγας Αλέξανδρος σημείωσε τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην ιστορία του με δύο θητείες στη Γ’ Εθνική κατηγορία, συνολικά τέσσερα χρόνια, αν θυμάμαι καλά.

Για να επιστρέψουμε στα περί … Αιγινιακού συναντήσαμε πρόσφατα τον γνωστό και αξιόλογο παράγοντα και παράλληλα επιτυχημένο επιχειρηματία στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και όχι μόνο και αφού μας ρώτησε αρκετά για τον Αιγινιακό, αλληλοευχ’ηθηκαν μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του αιγινιώτικου συλλόγου Γιώργο Καρανικόλα “άνοδο των ομάδων τους στη γ’ εθνική κατηγορία” .

Ο Τάκης Παπαδόπουλος τέλος όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο έδωσε στον μακροβιότερο παράγοντα του Αιγινιακού την οικονομικη του συνδρομή .

Αρχείο Γιώργου Καρανικόλα

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο

Ο Τάκης Παπαδόπουλος καθήμενος τρίτος απο τα δεξιά με την ομάδα του Αιγινίου τη σεζόν 1978-79 .

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα

Η φωτό της έκδοσης δελτίου στον Αιγινιακό το καλοκαίρι του 1978 .

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Τάκης Παπαδόπουλος

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Τάκης Παπαδόπουλος (αριστερά), με τον αθλητικό συντάκτη Γιώργο Καρανικόλα στο καφέ της ομάδας στην εμποροπανήγυρη Αιγινίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This