Επιλογή Σελίδας
 

Στην Ρόδο, όπου διεξήχθη το Nick Galis International Tournament βρέθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Χατζημπαλίδης.

Ο μη κερδοσκοπικό ς οργανισμός Galis Basketball Events διοργάνωσε το μεγαλύτερο και σπουδαιότερο επίσημο διεθνές τουρνουά μπάσκετ που έγινε ποτέ στο νησί της Ρόδου. Αποτελώντας έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, ο Νίκος Γκάλης αντιπροσωπεύει το πάθος, την αφοσίωση και την ανταγωνιστικότητα που κάνουν το άθλημα τόσο συναρπαστικό.

Το τουρνουά προσέφερε τρεις μέρες γεμάτες δράση, από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Με τη συμμετοχή τριών εκ των μεγαλύτερων ομάδων της Euroleague, όπως οι Παναθηναϊκός, Fenerbahçe και Maccabi Tel Aviv, το τουρνουά πρόσφερε αξέχαστες στιγμές στον κόσμο του μπάσκετ.

Ο ανερχόμενος Κατερινιώτης διαιτητής, ορίστηκε και «σφύριξε» στον τελευταίο χρονικά αγώνα του τουρνουά, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Maccabi Tel Aviv, μαζί με τους Αγραφιώτη και Μπακάλη και στο περιθώριο της αναμέτρησης, η διαιτητική τριάδα δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με το θρύλο του ελληνικού μπάσκετ.

photo_2023-09-17_23-13-03

Pin It on Pinterest

Shares
Share This