Επιλογή Σελίδας
 

Η “Δίκη στο Open”, στη νέα εποχή. Το μακροβιότερο talk show, τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τα πρώτα μεγάλα ντέρμπι της σεζόν: ΑΕΚ- Oλυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης – Στο studio ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου που φόρεσε τη φανέλα και της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ο Τάκης Νικολούδης – Μαζί του ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος σχολιάζει το classico της Τούμπας και ο πρώην ρέφερι Μιχάλης Τσινιάρης αναλύει τον γρίφο με τους ξένους διαιτητές.

ΕΡΕΥΝΑ: Τι αλλάζει στο πρωτάθλημα των φτωχών – Απαντά σε όλα τα ερωτήματα ο νέος πρόεδρος της Super League 2 Πέτρος Μαρτσούκος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί για το σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού – Πως οι εμπλεκόμενοι απέφευγαν τους ελέγχους – Συζητούν: Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Χάρης Τσιλιώτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου και η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα.

36 χρόνια “Δίκη”, με τον Κυριάκο Θωμαΐδη.

Τη Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This