Επιλογή Σελίδας

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πραγματοποίησε η Ελπίδα Ανδρομάχης που κέρδισε εκτός έδρας με σκορ 2-1 τον Εθνικό Κατερίνης, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο ”Ι. Καλλιανίδης” στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι μεταξύ δύο ισάξιων ομάδων -των πολλών απουσιών- ήταν σε γενικές γραμμές ισορροπημένο, με τους γηπεδούχους να απειλούν δύο φορές την εστία του Γκιλιάβα στο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δύο τέρματα στις πρώτες φάσεις στα αντίπαλα καρέ εδραιώνοντας το μεγάλο ”διπλό” αν και μείωσαν άμεσα το σκορ στο τελικό 1-2 οι Σταθμιώτες.

Φάσεις και τα γκολ

Στο 18΄ σε γύρισμα της μπάλας από τον Παπαδόπουλο εντός περιοχής και δεξιά, το πλασέ στην κίνηση από θέση βολής, του Αναγνωστούδη, το απέκρουσε ο Γκιλιάβας.

Στο 45΄ διαγώνιο σουτ του Παπαδόπουλου από δεξιά και μέσα στην περιοχή, η μπάλα χτύπησε στην ρίζα του αριστερού δοκαριού του Γκιλιάβα και έφυγε άουτ.

Στο 52΄ ατομική προσπάθεια και σουτ του Παπαδόπουλου από καλή θέση, ο Γκιλιάβας με τα πόδια παραχώρησε την μπάλα κόρνερ.

Στο 68΄ σουτ του Κωνσταντινίδη, έπειτα από γύρισμα του Σοφιανίδη από αριστερά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι άουτ.

Στο 74΄ ο Γιώργος Βογιατζής από την αριστερή πτέρυγα σε επέλασή του ”πάτησε” περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητρίου ανοίγοντας το σκορ 0-1.

Στο 86΄ ο Βασίλης Ταφραλής με ωραία κίνηση εντός περιοχής και φοβερό αριστερό σουτ ”κάρφωσε” την μπάλα στο παραθυράκι της δεξιάς γωνίας της εστίας του Δημητρίου ”γράφοντας το 0-2.

Στο 87΄ ο Σπύρος Μάνης με γυριστή κεφαλιά, έπειτα από το γέμισμα του Δήμου από αριστερά, διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Στο 90+2΄ πλασέ του Γκουνταμάνη, η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι της εστίας του Δημητρίου.

Στο 90+3΄ ο Δήμου σούταρε από το όριο της περιοχής, η μπάλα όμως χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γκιλιάβα.

Στο 90+4΄ το πλασέ του Γκουνταμάνη από θέση βολής το εξουδετέρωσε ο Δημητρίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Πολυχρόνης με βοηθούς τους κ.κ. Σταφύδα, Γερμανό.

Εθνικός Κατερίνης (Σάκης Παντελιάδης): Δημητρίου, Λαζαρίδης, Δήμου, Ξενόπουλος (55΄ Μάνης), Γκατζούνης, Αγγέλου (76΄ Μποστανίτης), Σοφιανίδης, Αναγνωστούδης (55΄ Κωνσταντινίδης), Παπαδόπουλος (64΄ Αδαμίδης), Μυστρίδης, Ανθίτσας.

Ελπίς Ανδρομάχης (Μανώλης Μπατσαράς): Γκιλιάβας, Μπούσιος, Φωτόπουλος, Κουκάρας, Κουϊμτζίδης, Κελέρογλου, Βογιατζής, Ζώβληκας, Ταφραλής (90΄ Γκουνταμάνης), Ζιάκας (46΄ Ατανάσωφ), Γαβρίδης (85΄ Παπαζήσης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This