Επιλογή Σελίδας

Με το “τρίποντο” στις “αποσκευές” του έφυγε από τη Μαγνησία ο Πιερικός που κέρδισε με 1-0 τον Μαγνησιακό στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Παντελής Μαγουλάς”, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Κατερίνης έφτασα στην επικράτηση χάρη σε γκολ του Ματζαλάκου στο 78′.

Το 0-1 ήταν αρκετό για να χαρίσει το “τρίποντο” στο σύνολο του Δημήτρη Κάλφα, ο οποίος πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας.

Πλέον, η προσοχή του Πιερικού στρέφεται στον εντός έδρας αγώνα της επόμενης Κυριακής με τη Ζάκυνθο.

Το “φιλμ” του αγώνα

13′ Ο Κυπαρίσσης μετά από ωραίες ντρίμπλες μέσα στην περιοχή έκανε τη χαμηλή σέντρα που αποκρούστηκε από την άμυνα του Μαγνησιακού, ο ίδιος παίτκης πήρε το ριμπάουν και με κεφαλιά την έστειλε πάνω από τα δοκάρια και στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

25′ ο Πιερικός ζήτησε πέναλτι όταν σε σέντρα του Μπλέτσα η μπάλα φάνηκε να βρίσκει το χέρι του Βέρτζου, ο διαιτητής υπέδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

35’ Παραλίγο αυτογκόλ από τον Καρατάσιο σε απόκρουση που έκανε ο αμυντικός του Πιερικού μετά τη σέντρα του Αλμασίδη. Η μπάλα έφυγε κόρνερ και μετά την εκτέλεσή του δόθηκε η ευκαιρία στον Γαλανόπουλο να σουτάρει με τη μία με το αριστερό πάνω από τα δοκάρια.

39’ Ο Τόγιας γέμισε από τα δεξιά με τον Τασιούλη να πιάνει από το ύψος του πέναλτι την κεφαλιά, την οποία μπλόκαρε ο Μπίντσης.

45′ Χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο 45λεπτο, όταν ο Κατσαβάκης έδωσε από τα δεξιά της περιοχής για τον Κυπαρίσση, ο οποίος στο πρώτο δοκάρι και μέσα από τη μικρή έκανε το πλασέ πάνω στο σώμα του Ράπτη.

46′  Τετ-α-τετ του Κατσιαμήτα με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ο Ράπτης βγήκε γρήγορα μακριά από την εστία του και έσωσε την ομάδα του.

62′ Μετά την τροφοδότησή του από τον Ελέζι ο Τασιούλης καθυστέρησε να εκτελέσει και όταν το έκανε, είχε κλειστεί και το σουτ πήγε πάνω σε πόδια αμυνομένων. Στη εξέλιξη της φάσης ο Αλμασίδης σέντραρε και ο Σιώμος έκανε κεφαλιά έξω από το δεξί δοκάρι.

73′ Εξαιρετική ενέργεια του Ματζαλακου όμως το σουτ του από το ύψος της περιοχής πέρασε λίγο άουτ.

75′ Ο Σιώμος προσπάθησε με ένα αξιόλογο μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ να αιφνιδιάσει τον Μπίντση, με την μπάλα να περνά πάνω από την εστία.

78′ ΓΚΟΛ! 0-1: ο Ματζαλάκου σκόραρε με κοντινό πλασέ από τα δεξιά της μικρής περιοχής, μετά από απόκρουση του Ράπτη σε συρτή σέντρα-σουτ του Οικονομίκου από τα αριστερά. Ο Βέρτζος μάλιστα πάνω τη γραμμή προσπάθησε να σώσει, ακούμπησε την μπάλα, αλλά δεν τα κατάφερε.

82′ Ο Κυπαρίσσης ξέφυγε μέσα στην περιοχή και έκανε μία επικίνδυνη σέντρα-σουτ από θέση μέσα αριστερά, χωρίς κανείς να μπει στην πορεία της μπάλας.

90’+3′ Ο Μαγνησιακός προσπάθησε στην τελευταία φάση του αγώνα για την ισοφάριση, αλλά η κεφαλιά του Σταμάτη μετά το φάουλ του Ελέζι δεν βρήκε στόχο, καθώς έφυγε πάνω από τα γκολπόστ.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Καλαϊτζής (30′) και Χατζηκωνσταντίνου (85′) του Πιερικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μαγνησιακός (Θεοδώρου): Ράπτης, Τόγιας, Σιάτρας (83’ Χριστίδης), Βέρτζος, Τόγιας (83’ Ζαρκαδής), Αλμασίδης, Μαντώς (70’ Σιόβας) , Ελέζι, Τασιούλης (70’ Σταμάτης), Μπέικος (54’ Λούρος), Σιώμος

Στον πάγκο: Κοντοστάθης, Βαρελόπουλος, Καλτσούνας, Ζαρκάδης, Αιντίνι, Σιόβας.

Πιερικός (Κάλφας): Μπίντσης, Καρατάσιος (83’ Μακρίδης), Γιαλαμίδης, Μαραγκός, Χατζηκωνσταντίνου, Καλαϊτζής, Κατσαβάκης, Μπλέτσας, Μπαλογιάννης (70’ Οικονομίκος), Κατσιαμήτας (63’ Ματζαλάκου), Κυπαρίσσης

Στον πάγκο: Ανανιάδης, Δεληγιάννης, Kogoldans, Μπαλάφας, Κόντος, Μυρωτής.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This