Επιλογή Σελίδας

Την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο ΑΟ Χανιώτης επικρατώντας του Αστέρα Πετριτή με 3-2 στην παράταση, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας, στο Κανόνι, το απόγευμα της Κυριακής. Η κανονική διάρκεια έληξε 1-1.

Οι Κερκυραίοι μπήκαν μπροστά στο σκορ χάρη σε γκολ του Μεντή στο 27′ με το 1-0 να διατηρείται μέχρι το 88′ όταν ο Κουτσικοβαγγέλης “έγραψε” το 1-1 στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Εκεί, για τους Χαλκιδικιώτες ανέλαβε δράση ο Φουέντες που με δυο γκολ στο 99′ και στο 105′ “κλείδωσε” την πρόκριση, διαμορφώνοντας το 1-3.

Το τελικό 2-3 “έγραψε” στο 120′ ο Γεωργακόπουλος, χωρίς όμως να μπορέσει να αλλάξει τη… μοίρα του Αστέρα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μπούμπας με βοηθούς τους Γκέλη και Ευαγγέλου, της ΕΠΣ Ηπείρου.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολών με κόκκινες κάρτες των Στεργίου και Τοπούζη, για μεταξύ τους διαπληκτισμό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αστέρας Πετριτή (Γιάννης Σφακιανάκης): Θεοδωρόπουλος, Κοντομιχής, Μεντής, Γωγουβίτης, Κρητικός, Στεργίου, Γαρδικιώτης, Γεωργακόπουλος, Κοιλιάρας, Θηραίος.

ΑΟ Χανιώτης (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γκάρας, Λύρτζης (Μουστάκας – Τσινίκαλης), Αναγνώστης, Κουτσικοβαγγέλης, Κόμνος, Καραγιάννης (Κουτσιούδης), Αθανασιάδης, Θωμαΐδης (Fuentes), Τότσκα, Τοπούζης, Πάγιος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This