Επιλογή Σελίδας

Ο Αιγινιακός στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της προετοιμασίας του απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και με ανατροπή πέτυχε νίκη γοήτρου με 2-1, επί του δυνατού Αγροτικού Αστέρα, δείχνοντας ότι είναι πανέτοιμος για τις επίσημες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, που αρχίζουν το προσεχές Σάββατο.

Το τελικό σκορ μάλιστα αδικεί την ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου που, κυρίως στην επανάληψη, εντυπωσίασε με την εμφάνιση της και έχασε σωρεία ευκαιριών για μια πιο ευρεία νίκη.

Στο 14′ ο Αγροτικός Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ, μετά από κόρνερ έγινε μια σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων και ο Κοσμίδης, χωρίς να θέλει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μαλέσιου και έτσι με αυτογκόλ έγινε το 0-1.

Στο 41′ ο Αιγινιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια όταν σε ωραίο γύρισμα του Καρτσαμπά η κεφαλιά του Κοσμίδη από τα δύο μέτρα έφυγε μόλις άουτ.

Στο 59′ ο Παρδάλης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και στο καταφανέστατο πέναλτο, που έδωσε ο διαιτητής, ο παθών το εκτέλεσε εύστοχα και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 69′ ο Παρδάλης πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά το σουτ από πλάγια θέση βρήκε το κάθετο δοκάρι της ομάδας του Ευόσμου.

Στο 82′ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Αγροτικού Αστέρα, τελευταίος αποδέκτης της μπάλας ο 16χρόνος Εμμανουηλίδης που σε κενή εστία, εξ επαφής, έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 84′ ο Παρδάλης με κοντινό πλασέ ύστερα από γύρισμα με το κεφάλι από τον Χατζηδίμπα έγραψε το τελικό 2-1.

Στο 88′ ο Τασιώνας σούταρε μόλις άουτ από καλή θέση.

Διαιτητής ο Γιώργος Ασλανιδης και βοηθοί διαιτητές ο Θωμάς Καλορογιάννης και η Δήμητρα Τσικλητάρη.

Αιγινιακός: Μαλέσιος, Καρτσαμπάς, Κακατάτσιος, Δαραής, Γιαζιτζόγλου, Μπουρανής, Κοσμίδης, Χατζηδίμπας, Παρδάλης, Καπετάνος, Σαββίδης.
Έπαιξαν στο β’ ημίχρονο και οι Εμμανουηλίδης, Κουγιομτζόγλου, Παπαδόπουλος Σ., Ρίζος, Τασιώνας, Τοπαλίδης, Τσολακίδης, Γεωργιάδης, Αβραάμ, Καταχιώτης.

Αγροτικός Αστέρας: Παπαβασιλείου, Μουσαηλίδης, Σταμάτης, Σολόμκα, Μπογκτάν, Θεοδωρίδης, Καρασαββίδης, Αβετίδης, Δεινοπάππας, Τσολάκης, Διαμαντής.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Κοτσούλιας, Μερτζανίδης, Σκάλα, Μαρούφης, Τζουμάκας, Λάμπρου, Κοτανίδης, Σαλάβιας, Επταμηνυτάκης.

IMG-c789972e6eaf1616d4386f35d6f2cea6-V

Ο Αιγινιακός

IMG-52077c460776e2d8f223ee9f51ea24c4-V

Ο Αγροτικός Αστέρας

IMG-3f53850b92a3dc260af8154a4690e856-V

Οι αρχηγοί των δύο ομάδων και το διαιτητικό τρίο

Pin It on Pinterest

Shares
Share This