Επιλογή Σελίδας

Εκτός συνέχειας Κυπέλλου Ελλάδος έμεινε ο Θησέας Αγριάς καθώς ηττήθηκε στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό με 6-0 στο πλαίσιο του δευτέρου γύρου του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να μπουν μπροστά στο σκορ πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Στο 6ο λεπτό, η μπαλιά του Γιαννιτσικίδη βρήκε τον Ιβάν Σίλβα το σουτ του οποίου σε πρώτο χρόνο κατέληξε στο βάθος της εστίας του Κουτσιρίμπα για το 1-0.

Λίγα λεπτά μετά, ο Θησέας Αγριάς παραλίγο να φτάσει στην ισοφάριση αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λίτσου στο 17’ κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πανθρακικού.

Στο 32’ ο Πανθρακικός έφτασε στην επίτευξη δεύτερου γκολ. Πάλι ο Γιαννιτσικίδης ήταν ο δημιουργός, ο οποίος «σέρβιρε» στον Βάσκο αυτή τη φορά, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα τον τερματοφύλακα του Θησέα για το 2-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Πανθρακικός «φλέρταρε» με τρίτο τέρμα αλλά το τελείωμα του Γιαννακιτσίδη στο 58’ κατέληξε στο δοκάρι του Κουτσιρίμπα.

Τέσσερα λεπτά μετά όμως, ο Θησέας Αγριάς δεν κατάφερε να αποφύγει το «μοιραίο». Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Βάσκος ο οποίος αύξησε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Λίγο αργότερα μάλιστα, ο 28χρονος επιθετικός του Πανθρακικού συμπλήρωσε χατ-τρικ καθώς το δυνατό του σουτ στο 69’ κατέληξε στο βάθος της εστίας για το 4-0.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Γιάννης Αποστολίδης προέβη σε τριπλή αλλαγή στο 75ο λεπτό με έναν εξ αυτών να βάζει το όνομά του στη λίστα των σκόρερ δύο λεπτά αργότερα.

Στο 77’ ο Χρήστος Ρουμπιές σημείωσε το 5-0 ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι κέρδισαν δεύτερο πέναλτι με τον Γκουτσίδη να το εκτελεί εύστοχα και να γράφει τον επίλογο του αγώνα με το σκορ στο 6-0.

Πανθρακικός (Αποστολίδης): Κασκαντάμης, Καλογρανάς, Πεχλιβανόπουλος, Σαπνάρας, Σμάλης, Λαρέα, Γκουτσίδης, Ιβάν Σίλβα (60′ Χακάν), Βάσκος (75′ Ρουμπιές), Παυλίδης (75′ Στοΐνοβιτς), Γιαννακιτσίδης (75′ Ερκάν)

Θησέας Αγριάς (Ανδρουτσόπουλος): Κουτσιρίμπας, Λίτσος, Κουκουτής, Ιακωβίδης, Γούτσιος, Νιαώτης, Λαζεκίδης (46′ Παρίσης), Σιώμος, Σιμιτσής (46′ Καραμανλής), Οικονόμου, Πρίφτι.

Πηγή: Ταχυδρόμος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This