Επιλογή Σελίδας

Το “εισιτήριο” για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Πιερικός κερδίζοντας εκτός έδρας με 2-0 στην παράταση τον Βύρωνα Καβάλας, σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Στάδιο “Άννα Βερούλη” της Καβάλας, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του θεσμού.

Τα γκολ για την ομάδα του Πιερικού πέτυχαν ο Κυπαρίσσης στο 100′ και ο Κατσαβάκης στο 119′.

Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του Νίκου Ανδρονίκου στην τεχνική ηγεσία του Πιερικού, με τον Κύπριο τεχνικό να ξεκινά νικηφόρα την θητεία του.

Πλέον, οι Κατερινιώτες στρέφουν την προσοχή τους στην κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Κατσικά για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Όσο για την κλήρωση της 3ης, 4ης και 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Οι κυριότερες στιγμές του αγώνα

58′ Ο Κυπαρίσσης νικήθηκε από τον Ευστρατίου σε ανεπανάληπτο τετ α τετ.

62′ Οι γηπεδούχοι απείλησαν με δυνατό σουτ του Πτηνόπουλου, το οποίο έδιεξω σε κόρνερ ο Μπίντσης.

86′ Η κεφαλιά του Κυπαρίσση μετά από σέντρα του Κατσαβάκη κατέληξε στην αγκαλιά του Ευστρατίου.

88′ Διαγώνιο σουτ του Μπερούκα μέσα από την περιοχή, ο Μπίντσης ήταν σε ετοιμότητα και κράτησε το 0-1.

100′ ΓΚΟΛ! 0-1: ο Κυπαρίσσης με κοντινό πλασέ έπειτα από σέντρα του Κατσαβάκη από αριστερά νίκησε τον Ευστρατίου, κάνοντας το 0-1.

107′ Ο Μπαλογιάννης βρέθηκε απέναντι από τον Ευστρατίου, προσπάθησε να τον αποφύγει αλλά τελικά το σουτ που έκανε απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ του Βύρωνα Καβάλας.

119′ ΓΚΟΛ! 0-2: ο Κατσαβάκης με συρτό σουτ έξω από την περιοχή “έγραψε” το τελικό 0-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου με βοηθούς τους Μποίτσιο και Παστιάδη από την Δράμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βύρων Καβάλας (Παντελής Στυλιανού): Ευστρατίου, Μαυρογιάννης (105′ Τσιτσιλικάκης), Μπαμπούρας, Τουμανίδης, Μαχαίρας, Ευκαρπίδης (46′ Μπερούκας), Βλάχος, Πτηνόπουλος (84′ Παπαδόπουλος), Καρίπογλου, Μίγκα (54′ Χιονίδης), Τοπάλι (105′ Αμιάδης).

Αγωνίστηκε ακόμη και ο Σιαματάς.

Πιερικός (Νίκος Ανδρονίκου): Μπαλάφας (46′ Μπίντσης), Χατζηκωνσταντίνου, Καλαϊτζής (105′ Μαυρίδης), Γιαλαμίδης (46′ Δεληγιάννης), Μαραγκός, Μπλέτσας, Μακρίδης, Κατσαβάκης, Μιτακίδης (84′ Μυρωτής), Κυπαρίσσης (120′ Στραβογιάννης), Ανανιάδης (60′ Μπαλογιάννης).

Στον πάγκο: Κόντος, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος Κ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This