Επιλογή Σελίδας

Του Διονύση Μπινιώρη

Μια σπουδαία πρόκριση πήρε η ομάδα της Ζακύνθου που πέρασε «αλώβητη» και από τη β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας στη Μεσσήνη 1-0 του Πάμισου με γκολ του Σούρμπη από το 27ο λεπτό.
Οι «κυανοκίτρινοι» αν και για άλλο ένα παιχνίδι ήταν φανερά ανέτοιμοι κατάφεραν να επικρατήσουν, όντας καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και προχωράνε στη διοργάνωση καθώς θα μπουν σε κλήρωση αύριο προκειμένου να μάθουν τον αντίπαλο τους από το πρωτάθλημα της Superleague 2.

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι μπήκε στο 27′ όταν ο Σούρμπης με ωραίο τελείωμα μετά από πάσα του Ντούκα νίκησε τον Τόσκα και έκανε το 1-0.

Η Ζάκυνθος είχε ακυρωθέν γκολ στο 36′ με τον Τσιμέλι που ήταν σε θέση οφσάιντ, ενώ στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 47′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία μετά από κλέψιμο του Λιβέρη και με τον Κάρδαρη να πασάρει στον Τσιμέλι αντί να τελειώσει τη φάση, με τον έμπειρο φορ του ΑΠΣ να νικιέται από τον Τόσκα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Βαρτσάκης από τη Λακωνία με βοηθούς τους Σόβολο Π. και Μπεκιάρη Ηλ. από τον ίδιο νομό.

Πάμισος Μεσσήνης: Τόσκα, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος (74’ Κράκουλι), Μπορχάν, Φιλόπουλος, Υμεράσι (87’ Πετρουλάκης), Τιμπλαλέξης, Δεμπεγιώτης, Σ. Βλάχος (87’ Μιχαλέας), Παπαδόπουλος (38’ λ.τρ. Ηλιόπουλος), Κουλόπουλος (74’ Σωτηρόπουλος)

Ζάκυνθος: Οικονομάκης , Ντούκας (69’ Νικολίτσας), Μέντη, Μούστα, Αγκαράϊ, Σούρμπης, Γουσέτης (94’ Φυτόπουλος), Λιβέρης Στ., Τσιμέλι, Κάρδαρης (69’ Νικολακόπουλος), Κακολύρης (74’ Τσουκαλάς)

Πηγή: Ημέρα Ζάντε

Pin It on Pinterest

Shares
Share This