Επιλογή Σελίδας

Καλύτερη στο α’ ημίχρονο η ΑΕ Καρίτσας προηγήθηκε με 2-0 απέναντι στον φιλόδοξο Αιγινιακό, που στο διάστημα αυτό παρουσιάστηκε κατώτερος του αναμενομένου.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε και η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έφερε το ματς στα ίσια, με αντεπίθεση διαρκείας.

Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕ Καρίτσας ν’ ανοίξει το σκορ, όταν στο 19′ ο Ναζλίδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων μόνος, άργησε λίγο και το σουτ που έκανε απέκρουσε ο Κουγιουμτζόγλου σωτήρια.

Στο 32′ Ο Παυλίδης γύρισε τη μπάλα ωραία, αλλά έγινε κόντρα από ένα αμυντικό και βγήκε κόρνερ.

Στο 39′ ο Καλαϊτζίδης με απευθείας φάουλ από πλάγια θέση αιφνιδίασε τον γκολκίπερ και έγραψε το 1-0.

Στο 45′ ο Κωστόπουλος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και μετά στα δίχτυα διπλασιάζοντας τα τέρματα των Κιτρίνων.

Στο 55′ ο Σίμος Παπαδόπουλος από καλή θέση έπιασε το σουτ, όμως ο Ρεντσίδης αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο 67′ ανατράπηκε ο Παρδάλης από αμυντικό και στο πέναλτι που κατελόγισε ο κ. Μέγας ο Καπετάνος ευστόχησε μειώνοντας σε 2-1.

Στο 90′ ο Χατζηδίμπας με πλασέ από κοντά, ύστερα από σέντρα του Καταχιώτη, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητής ο κ. Μέγας και βοηθοί διαιτητές οι κ.κ. Χατζηγιάννης και Γερμανός.

ΑΕ Καρίτσας: Ρεντσίδης, Παπαϊωάννου, Παυλίδης, Μπατζογιάννης, Γιαννακός, Τουλίκας, Κωστόπουλος, Μητράκας Κ., Ναζλίδης, Καλαϊτζίδης, Μπιτσιάνης.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν και οι Μπαμπανίκας, Χασιώτης Β., Χασιώτης Ν., Καλαμπούκας Δ., Γουλάντας Θ . Καρανικόλας, Μπούρας, Μητράκας, Καραθάνος, Καλαμπούκας Θ.

Αιγινιακός: Κουγιουμτζόγλου, Καρτσαμπάς, Κακατάτσιος, Δαραής, Χατζηδίμπας, Κοσμίδης, Τασιώνας, Κόλα, Σαββίδης, Τοπαλίδης Παρδάλης.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Μαλέσιος, Γεωργιάδης, Καπετάνος, Γιαζιτζόγλου, Παπαδόπουλος Σ., Ρίζος, Σελίμι, Κουντούρης Αβραάμ, Μπουρανής Καταχιώτης.

20230829_174711

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, Στέργιος Τόκας, παρακολουθεί το φιλικό αγώνα στη γενέτειρα του Καρίτσα, παρέα με τον ταμία του Αιγινιακού Νίκο Μούμο

Pin It on Pinterest

Shares
Share This