Επιλογή Σελίδας

Το “εισιτήριο” για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο Αστέρας Πετριτή, επικρατώντας με 2-0 της Καστοριάς, το απόγευμα της Κυριακής, στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Κέρκυρας, στο πλαίσιο της 1ης φάσης.

Οι Κερκυραίοι άνοιξαν το σκορ στο 15′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γεωργακόπουλου.

Στο 19′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής, μετά από σέντρα του Κοιλιάρα πέτυχε με κεφαλιά το 2-0, “σφραγίζοντας” τη νίκη-πρόκριση για τους Επτανήσιους.

Στο 75′, οι Καστοριανοί έχασαν μοναδική ευκαιρία να ξαναμπούν στο παιχνίδι καθώς κέρδισαν πέναλτι αλλά ο Ζερβός που είχε αντικαταστήσει τον βασικό τερματοφύλακας, Κουρουτσαλάκη, απέκρουσε την εκτέλεση του Σβίρου, με το 2-0 να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χατζηπαναγιώτου (ΕΠΣ Ηπείρου) με βοηθούς τους Δρουδάκη (ΕΠΣ Γρεβενών) και Ευαγγέλου (ΕΠΣ Ηπείρου).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αστέρας Πετριτή: Κουρουτσαλάκης (Ζερβός), Γωγουβίτης, Κοντομίχης, Μεντής, Γαρδικιώτης, Ρουμελιώτης, Κρητικός, Θηραίος, Γεωργακόπουλος, Κοιλιάρας, Στεργίου.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Σούκερας, Γκασίδης, Λέσσης.

Καστοριά: Δήμας, Μανακίτσας, Φωλίνας, Σαββόπουλος Κυρ., Μαγγίζης, Δεληζήσης, Σωτηριάδης (46΄ Αφεντουλίδης), Παπαγεωργίου, Τσάνι, Παπουτσίδης, Σαχινίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This