Επιλογή Σελίδας

Του Διονύση Μπινιώρη

Στο πρώτο της παιχνίδι στη χρονιά η Ζάκυνθος παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες αλλά ήταν σοβαρή και δεν δυσκολεύτηκε να προκριθεί από την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κερδίζοντας με 3-0 τον Απόλλωνα Ευπαλίου. Στην ιστορική επιστροφή του Στέλιου Λιβέρη με τα «κυανοκίτρινα» ο ΑΠΣ έδειξε καλά στοιχεία αν και τα πόδια ήταν βαριά από τη σκληρή προετοιμασία των τελευταίων εβδομάδων. Φυσικά το ίδιο ανέτοιμος ήταν ο Απόλλωνας Ευπαλίου που δεν ανησύχησε ποτέ τη Ζάκυνθο.

Οι γηπεδούχοι που πίεζαν περισσότερο έφτασαν στο 1-0 στο 28’ καθώς ο Κάρδαρης επωφελήθηκε από λάθος της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα τον Πετσίνη. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 44’ όταν ο Ντούκας από πάσα του Λιβέρη βρέθηκε τετ α τετ και δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

Τέλος στο 67’ από αντεπίθεση ο Σούρμπης με ωραίο φαλτσαριστό πλασέ έξω από την περιοχή κέρδισε τον Πετσίνη για το 3-0 της Ζακύνθου που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγόπουλος Γρ. από την Ηλεία με βοηθούς τους Ντάβαρη Ε. (Ηλείας) και Κοκμότο Ι. (Αιτωλοακαρνανίας).

Ζάκυνθος (Καραμαλίκης Στ): Οικονομάκης (83’ Φιλιάς), Γουσέτης, Αγκαράϊ, Μούστα, Κακολύρης (58’ Στύλλα), Σούρμπης, Λιβέρης, Ντούκας, Κάρδαρης, Μεντής, Φυτόπουλος

Απόλλων Ευπαλίου (Φλέγγας Χρ.): Πετσίνης, Ζέκας, Ζερβάς, Γιαννόπουλος,, Ζερβάς Γ. (46’ Σταματάκης), Ανδρεόπο υλος, Πανουργιάς, Γεωργουσόπουλος, Γκόλφης, Γεωργακόπουλος, Θωμόπουλος

Πηγή: Ημέρα Ζακύνθου

Pin It on Pinterest

Shares
Share This