Επιλογή Σελίδας

Του Προκόπη Κόγκου

Με ψηλά το κεφάλι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας η ομάδα του Πάτραι η οποία έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά έχασε με 3-1, από τον ΠΑΟ Βάρδας, στο πλαίσιο της 1ης φάσης του διοργάνωσης και αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Βέβαια, η ομάδα της Βαρδας συμμετέχει στην Γ΄ Εθνική και οι “πράσινοι” στην Α΄ Κατηγορία κα με βάση αυτή την διαφορά, το Πάτραι στάθηκε πολύ καλά και κοίταξε στα μάτια αντίπαλο από ανώτερη κατηγορία.

Στα του αγώνα, ο ΠΑΟ Βάρδας άνοιξε το σκορ με το Λαθύρη στο 14΄, όμως το Πάτραι αντέδρασε γρήγορα και στο 21΄ ο Γαβριήλ έκανε το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, καθώς ο Κουστα στο 36΄ είχε δοκάρι.

Στο β΄ ημίχρονο ο ΠΑΟ Βαρδας ανέβασε «στροφές» και στο 50΄ ο Λαθυρης μετά από ωραία μπαλιά του Μικελάτου, έκανε το 2-1.

Το Πάτραι είχε ευκαιρία με τον Σουγλέρη στο 60΄ μα κάνει το 2-2 αλλά δεν τα κατάφερε με τον ΠΑΟ Βάρδας να σημειώνει στις καθυστερήσεις το 3-1 με τον Πλαστουργό.

Παμβουπρασιακός (Φωτόπουλος) : Τσεκούρας, Παπαχριστόπουλος (46′ Λιόσης), Κούστα, Πολίτης, Μικελάτος, Λαθύρης, Μπίσα, Παρασκευόπουλος (65′ Παπασπηλιόπουλος), Κοτσώνης, Διονυσόπουλος, Μαστραντωνάκης.

ΑΠΣ Πάτραι (Σαρρής) : Φωτόπουλος, Β. Γερογιάννης, Δημόπουλος, Λεγάτος, Ούτσικας (69′ Δρογούζης), Γαβριήλ, Στανής, Ζελενίτσας, Γιαννόπουλος (69′ Μπακάλης), Σουγλέρης (60′ Σαμπανεϊ), Σ. Γερογιάννης.

Πηγή: Πελοπόννησος

Pin It on Pinterest

Shares
Share This