Επιλογή Σελίδας

Με όμορφη εμφάνιση απέναντι σε ισχυρό αντίπαλο και τρία πανέμορφα γκολ ο ΑΟ Βιστωνίδας αποχαιρέτησε τον θεσμό του κυπέλλου γνωρίζοντας την ήττα από τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που έδειξε σε μεγάλα σημεία του αγώνα την διαφορά κατηγορίας. Η ξανθιώτικη ομάδα έβγαλε ψυχή και στο τέλος θα έχει να θυμάται την κατάθεση ψυχής και μια εμφάνιση που θα την έχει για οδηγό στη συνέχεια.

Στο 2′ είχε δοκάρι με κοντινό σουτ ο Κατσαμάγκας, ενώ στο 14′ έγινε το 0-1 μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία των παικτών του Απόλλωνα. Τζαμπέγια – Κατσαμάγκας και Ταράσης έκρυψαν την μπάλα και ο τελευταίος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 21′ ο Τολμίδης σε μια απίστευτη επέλαση από αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και από το ύψος της περιοχής με καλοζυγισμενο σουτ έκανε το 1-1. Στο 36′ το απευθείας φάουλ του Καριοφύλλη απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Μανιάς, όπως έκανε το ίδιο και στη φάση στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο 47′ από το σημείο του πέναλτι ο Κατσαμάγκας έκανε το 1-2. Στο 62′ ο Καριοφύλλης με φάουλ έκανε ο 1-3 και στο 68′ ο ίδιος παίκτης με πλασέ μετά από ασίστ του Ελεζι το 1-4. Ο ΑΟΒ αντέδρασε και σημείωσε αλλα δύο όμορφα γκολ που έδωσαν άλλο χρώμα στο παιχνίδι με τον Γιαρματζίδη και τον Μπουτζικούδη στο 81′ και το 82′ με τον Κοτόπουλο στο τέλος να έχει ευκαιρία για το 4-4 που όμως δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσος Τσιλίκας με βοηθούς τους κ.κ. Γεωργαντέλλη (ΕΠΣ Καβάλας) – Διονίδη (ΕΠΣ Θράκης).

ΑΟ Βιστωνίδας (Γιάννης Δημητριάδης): Μανιάς, Αγγελίδης Στ. (65′ Αγγελίδης Π.) Τολμίδης, Τζεβελέκης Ζαχ., Δεμένικος, Τζεβελέκης Φ. (65′ Σαμαράς), Τσεπνόγλου (53′ Θωμαΐδης), Μπουτζικούδης, Κοτόπουλος, Κιολεΐδης, Γιαρματζίδης (89′ Πιτσόλης).

Απόλλων Παραλιμνίου (Κώστας Κάσσος): Γκαϊδατζάκης, Κοπανάκης (76′ Νικολαΐδης), Τσομαχασβίλι, Ζαβερδας (76′ Ζαχαρούλης), Γκούμας, Τσιάτρης, Τζαμπέγια, Τσιμίκας (55′ Ελεζι), Καριοφύλλης (76′ Τίτης), Κατσάμαγκας, Ταράσης (61′ Κιουτσεκσίδης).

Πηγή: Ξάνθη Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This