Επιλογή Σελίδας

Ο ΓΑΣ Ιάλυσος επικράτησε στο γήπεδο της Σοχώρας με 3-0 του Αστέρα Ρεθύμνου στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία του κυπέλλου Ελλάδος.

Η διαφορά κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες ήταν εμφανής, ενώ ο Αστέρας είχε πολλές και σημαντικές σημαντικές απουσίες. Πλέον στρέφει το βλέμμα στον τελικό του Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή, κόντρα στον Ερμή Ζωνιανών, στο γήπεδο των Μισιρίων.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων αναδείχθηκε ο Χατζηνικόλας, ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, στο 29ο και στο 45ο λεπτό. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Βλαχάβας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητής: Μισαηλίδης (Χανίων)
Βοηθοί: Σιγανός (Λασιθίου), Μαυρεδάκης (Χανίων)

Αστέρας Ρεθύμνου (Ασπρομάτης): Παπαδάκης, Καφετζής, Ψυχουντάκης, Μαραθιανός, Αντωνόπουλος, Σιόρε (31′ Ρηγάκης), Κλειδής, Γύπαρης, Φράγκος (62′ Κούρος), Παπαδομανωλάκης (46′ Ρότζεν), Μπαξεβάνης (80′ Εσπιαλίδης).

Ιάλυσος (Σπάρταλης): Τσιγάρος, Πάνος, Καραγεωργής, Γιώργου, Γεωργακόπουλος (87′ Γκόγκος), Αθανασίου, Κατσούκης (67′ Σάββας), Τζουανάκης, Βλαχάβας, Χατζηνικόλας, Πατσίλης (77′ Πιπερής).

Πηγή: Αθλητικό

Pin It on Pinterest

Shares
Share This