Επιλογή Σελίδας

Ο ΓΑΣ Σβορώνου καλύτερος, κυρίως στο α’ μέρος όπου πέτυχε τρία γκολ, σε ένα δυνατό φιλικό τεστ, που έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου Γιάννης Παραλυκίδης και κέρδισε τον τοπικό Αιγινιακό με 1-4.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη ήταν παραγωγική και έδειξε ότι και φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας .

Ο Αιγινιακός προσπάθησε αλλά, σύμφωνα την ποιότητα του ρόστερ του δεν απέδωσε τ’ αναμενόμενα.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και στο 2′ άνοιξαν το σκορ, όταν σε ωραία επιθετική τους προσπάθεια ο Μπαντζιώνης με κοντινό σουτ νίκησε τον Κουγιομτζόγλου, γράφοντας το 0-1.

Ο ΓΑΣ διπλασίασε τα τέρματά του στο 30′ όταν μετά από καταπληκτική ομαδική συνεργασία, ο Λαγδάρης έπαιξε για τον Κυπαρίσση που τροφοδότησε με τη μία τον Μυστρίδη και εκείνος επίσης χωρίς χρονοτριβή, πέρασε έξοχη κάθετη πάσα στον Μπατζώνη ο οποίος έφυγε μόνος του στο τετ-α-τετ και τελείωσε τη φάση με το δεξί στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36′ έπειτα από νέα υποδειγματική πάσα του Μυστρίδη για τον Μπατζώνη στη δεξιά πλευρά, ο νεαρός επιθετικός διήνυσε ορισμένα μέτρα με τη μπάλα φτάνοντας έως τη μεγάλη περιοχή και με άψογο δεξί πλασέ στη γωνία ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3 , πετυχαίνοντας το προσωπικό του χατ-τρικ.

Ο Αιγινιακός στις αρχές του δευτέρου μέρους (58′) έφτασε στη μείωση του σκορ με το δυνατό σουτ του Σίμου Παπαδόπουλου λίγα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή.

Στο 73′ ο φιλοξενούμενος έφυγε στην κόντρα επίθεση με τον Κυρτέγο από τη δεξιά πλευρά και εκείνος “έσπασε” τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Κατσιάκη ο οποίος με δυνατό δεξί σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-4, ανοίγοντας και ο ίδιος λογαριασμό (έστω και ανεπίσημα) με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Διαιτητής ο κ. Μπίνιας και βοηθοί διαιτητές οι κ.κ.Χατζηγιάννης και Μπαντζιάλας.

Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος) Κουγιομτζόγλου, Αβραάμ, Κακατάτσιος, Μπουρανής, Δαραής, Κοσμίδης, Τσολακίδης, Χατζηδίμπας, Τασιώνας, Καπετάνος, Παρδάλης.
Έπαιξαν και οι Γεωργιάδης, Μαλέσιος, Καταχιώτης, Σαββίδης, Τοπαλίδης, Παπαδόπουλος Σ., Φιρινίδης, Εμμανουηλίδης, Κόλα.

ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης Κούζας, Κωτσιόπουλος, Βύρος, Λαγδάρης, Ξυδούς, Μπαντζιώνης, Κυπαρίσσης, Δημητρίου, Βούλγαρης, Μυστρίδης, Κοντοθάνασης.
Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι Φυτόπουλος, Ζωγράφος, Μάλα, Φωκαΐδης, Κυρτέγος, Παπαδόπουλος, Κατσιάκης, Σκαμπαρδώνης, Χανδόλιας.

20230823_195208

Ο προπονητής του ΓΑΣ Σβορώνου Νίκος Θεοδοσιάδης (δεξιά), με τον αθλητικό συντάκτη Γιώργο Καρανικόλα

IMG-387562683e7e3a4dcbe8b37cc1045413-V

Το διαιτητικό τρίο και οι αρχηγοί των δύο ομάδων Νέστορας Κωτσιόπουλος και Δημήτρης Καπετάνος.

IMG-59f57223aac883a5e61ef0eeba92c6d4-V

Ο ΓΑΣ Σβορώνου όπως παρατάχθηκε στο Αιγίνιο

IMG-f5989c38e9e035e4b57248c461d49199-V

Η σημερινή αρχική ενδεκάδα του Αιγινιακού

Pin It on Pinterest

Shares
Share This