Επιλογή Σελίδας

Το πρώτο του φιλικό τεστ στην καλοκαιρινή του προετοιμασία έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο ΓΑΣ Σβορώνου ο οποίος επικράτησε με 3-1 του Ερμή Εξοχής, στο βοηθητικό γήπεδο του “Λάζαρος Ξανθόπουλος” στο Σβορώνο.

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης και οι συνεργάτες του πήραν μια πρώτη “γεύση” σχετικά με το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών τους, με αμφότερους τους αντιπάλους να βγάζουν στο χορτάrι πολύ καλά επίπεδα ενέργειας και τρεξιμάτων, παρά την πολύ υψηλή θερμοκρασία αλλά και το διάστημα της προετοιμασίας τους.

Ο Σβορώνος άνοιξε το σκορ στο 45′ με τον Ηλία Μπατζώνη να κλέβει τη μπάλα από τον προσωπικό του αντίπαλο, να βγαίνει στο τετ-α-τετ και να πλασάρει εύστοχα με δεξί πλασέ.

Στο 55ο λεπτό ο ΓΑΣ διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Βύρος γύρισε τη μπάλα από τη δεξιά πλευρά προς το ημικύκλιο της περιοχής, ο Ίτσιος σούταρε σε πρώτο χρόνο με το δεξί και ο Κυπαρίσσης στην συνέχεια με εξ επαφής πλασέ με το αριστερό από κοντινή απόσταση σημείωσε το 2-0.

Ο Ερμής μείωσε σε 2-1 στο 72′ εκμεταλλευόμενος μία στιγμή ολιγωρίας στην άμυνα του ΓΑΣ, με σκόρερ τον Μπαμπατζιάνη.

Στο 85′ η ομάδα του Σβορώνου έφτασε στο τελικό 3-1, με τον Κοντοθανάση να βγάζει μία εξαιρετική μπαλιά που τρύπησε την αντίπαλη άμυνα, βγάζοντας στο τετ-α-τετ τον Ξυδούς και τον Δημηνά απέναντι από τον γκολκίπερ του Ερμή, με τον νεαρό εξτρέμ να προσποιείται και να πλασάρει με το αριστερό στην ανυπεράσπιστη εστία.

ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ζωγράφος, Βούλγαρης, Δημητρίου, Παπαδόπουλος, Μάλα, Ίτσιος, Σκαμπαρδώνης, Βύρος, Μπατζώνης, Φωκαΐδης, Μακράκης.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν επίσης οι: Κυπαρίσσης, Ξυδούς, Χανδόλιας, Λαγδάρης, Καραγκούνης, Μυστρίδης, Κωτσιόπουλος, Κοντοθανάσης, Γκούμας, Στεφανίδης, Σκαμπαρδώνης.

Ερμής Εξοχής (Χρήστος Βελώνης): Ίτσιος, Ευθυμιάδης, Βελώνης, Βασιουρής, Βούλγαρης, Σάμπα, Εγγλέζος, Μπαμπατζιάνης, Χρυσόπουλος Σ., Σαββίδης Κ., Κατσάρας.

Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Σαρηγιαννίδης, Δεληγιαννίδης Α., Δεληγιαννίδης Κ., Σαββίδης Χ., Μπαγλαρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This