Επιλογή Σελίδας

Ανώτερος ο Αιγινιακός, παρά τις σημαντικές του ελλείψεις, κέρδισε σε ενδιαφέροντά φιλικό αγώνα εκτός έδρας την ΑΕ Περίστασης με 2-0 και έδειξε ένα μέρος των μεγάλων φετινών δυνατοτήτων του.

Στο 45 δευτερόλεπτο ο Παρδάλης έστρωσε στον Καπετάνο, που με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 0-1 από τ’ αποδυτήρια.

Στο 28′ ο Παρδάλης έβγαλε φάτσα με την εστία τον Χατζηδίμπα αυτός πλάσαρε, ο τερματοφύλακας Γαβριηλίδης απέκρουσε δύσκολα, με τους Αιγινιώτες να ζητούν γκολ ότι πέρασε η μπάλα την γραμμή τέρματος.

Στο 33′ ο Χατζηδίμπας έκανε ωραία προσπάθεια, του έγινε φάουλ, ο διαιτητής άφησε πλεονέκτημα και ο Παρδάλης που ακολουθούσε τη φάση με συρτό σουτ έγραψε το 0-2.

Στο 40′ μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Αιγινιακό με τους Παρδάλη και Τοπαλίδη.

Στο 48′ ο Παρδάλης πέρασε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο και οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

Στο 59′ ο Χατζηθεοδωρίδης από κοντά έπιασε την κεφαλιά, σε σέντρα του Αποστολίδη από καλή θέση, που έφυγε άουτ.

Διαιτητής ο κ. Σταφίδας Ε. και βοηθοί διαιτητές οι κ.κ. Πουρσανίδης Ε. και Ραντάνι Μ.

ΑΕ Περίστασης: Γαβριηλίδης, Μαχαιρίδης, ,Πολυχρονίδης, Κολαξίδης, Γεροντίδης, Κουσουρής, Χατζηθεωρίδης, Κάλτσο, Χαρτοματζίδης, Αποστολίδης, Σπυρλίδης.
Αγωνίστηκαν στην επανάληψη και οι Μπιζιώτας, Αντωνιάδης, Γιαννούλης, Παπούλας, Καραγιαννίδης, Τσεντεκίδης, Βαρμάζης, Στοίτσεφ.

Αιγινιακός: Κουγιομτζόγλου, Αβραάμ, Κακατάτσιος, Γιαζιτζόγλου, Δαραής Τσολακίδης, Μπουρανής, Χατζηδίμπας, Τοπαλίδης, Καπετάνος, Παρδάλης.
Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Γεωργιάδης, Τασιώνας, Εμμανουηλίδης, Τσιάμης, Φιρινίδης.

20230812_181717

Η ΑΕ Περίστασης

20230812_181742

Ο Αιγινιακός

20230812_181632

Ο Παρδάλης, κορυφαίος του Αιγινιακού

Pin It on Pinterest

Shares
Share This