Επιλογή Σελίδας

Με εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Θεσπρωτό έκλεισε τις εμφανίσεις μπροστά στους οπαδούς του για τη φετινή σεζόν ο Πιερικός, χάνοντας στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, παρότι έχασε πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το πέναλτι του Σεχολάρι στο 70′ που απέκρουσε ο Μπότσαρης, είδε τους Ηπειρώτες να φεύγουν με το “διπλό”, χάρη σε γκολ του Μπίκα στο 40′ και του Βιτώρου στις καθυστερήσεις του αγώνα. Έτσι, η κατερινιώτικη ομάδα δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ήττα της Ιστιαίας και να “σκαρφαλώσει” στην 8η θέση, χάνοντας μάλιστα έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα, αφού είδε τον Θεσπρωτό να περνάει αυτός ένατος, με 34 βαθμούς. Ο Πιερικός “πλήρωσε” την “αναιμική” του επίθεση, καθώς είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα της Κατερίνης διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη επιθετική συγκομιδή στο πρωτάθλημα, με μόλις 20 γκολ σε 29 αγώνες, ενώ και η επιλογή του Σεχολάρι να εκτελέσει το πέναλτι, αντί του Παπαδόπουλου που αναλάμβανε φέτος τις εκτελέσεις με απόλυτη επιτυχία, δε δικαίωσε την πλευρά του Πιερικού.
Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Κυριάκο Καλπακίδη, στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air” που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 17.00-19.00 στο Ράδιο Ενημέρωσης 92,2 FM.

Το “φιλμ” του αγώνα
9′ Διπλή ευκαιρία για τον Θεσπρωτό με τον Μπλέτσα να νικιέται από τον Σοϊλεμέζογλου.
11′ Κεφαλιά του Σεχολάρι έπειτα από σέντρα του Κοκονόζι, η μπάλα έφυγε άουτ.
13′ Ο Σεχολάρι άργησε να κάνει το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε, με αποτέλεσμα να κόψουν οι φιλοξενούμενοι,
18′ Σουτ του Σουκιά, η μπάλα έφυγε άουτ.
19′ Ατομική ενέργεια και σουτ του Κοκονόζι, απέκρουσε και εν συνεχεία μπλόκαρε ο Μπότσαρης.
23′ Ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ με τον Μπότσαρη να παραχωρεί με δυσκολία κόρνερ.
29′ Διαγώνιο συρτό σουτ του Μπλέτσα, η μπάλα έφυγε άουτ.
35′ Σουτ του Κραγιόπουλου, η μπάλα έφυγε άουτ.
37′ Ο Πάνος επιχείρησε το σουτ, η μπάλα πέρασε άουτ.
38′ Ο Συμεωνίδης έβαλε την κόντρα και λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, έπειτα από πάσα του Σεχολάρι.
39′ Πολύ καλή στιγμή για τον Πιερικό με τον Λαζόπουλο να χάνει “σίγουρο” γκολ.
40′ ΓΚΟΛ! 0-1: Ο Μπίκας με γυριστό σουτ έπειτα από σέντρα του Μέμου άνοιξε το σκορ για τον Θεσπρωτό.
43′ Ο Σεχολάρι έκανε τη σέντρα αλλά ο Μπότσαρης έπεσε και μπλόκαρε προ του Τσιώμη.
51′ Ο Συμεωνίδης προ κενής εστίας επιχείρησε το σουτ με τους αμυντικούς του Θεσπρωτού να απομακρύνουν πάνω στη γραμμή, κρατώντας το 0-1.
57′ Σέντρα του Παπαδόπουλου, κεφαλιά του αφύλακτου Σεχολάρι, η μπάλα έφυγε άουτ.
70′ Χαμένο πέναλτι για τον Πιερικό με τον Μπότσαρη να “νικάει” τον Σεχολάρι από την άσπρη βούλα. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Κραγιόπουλου.
71′ Εκτέλεση φάουλ του Βιτώρου, ο Σοϊλεμέζογλου παραχώρησε κόρνερ.
82′ Μετά από πάσα του Τριανταφύλλου στον Κραγιόπουλο, ο τελευταίος έκανε το σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, όμως ο Μπότσαρης μπλόκαρε.
83′ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, ο Λούγκος έπιασε κεφαλιά που έφυγε άουτ.
87′ Σουτ του Μέμου, ο Σοϊλεμέζογλου “απογειώθηκε” στο “γάμα” και παραχώρησε κόρνερ.
90’+1′ ΓΚΟΛ! 0-2: Ο Βιτώρος εκμεταλλεύτηκε απόκρουση του Σοϊλεμέζογλου έπειτα από σουτ του Μπικα και με πλασέ “σφράγισε” τη νίκη για τον Θεσπρωτό, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.
90’+2′ Σέντρα του Κραγιόπουλου, κεφαλιά του Τριανταφύλλου, μπλόκαρε ο Μπότσαρης.

Κίτρινες: Μυρσινιάς

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός: Σοϊλεμέζογλου, Γαλανόπουλος, Νταντίνης (74′ Τριανταφύλλου), Κραγιόπουλος, Λούγκος, Τσιώμης, Συμεωνίδης (83′ Ηλιάδης), Κοκονόζι (86′ Ρέντι), Λαζόπουλος, Παπαδόπουλος, Σεχολάρι.
Στον πάγκο: Σαραηλίδης, Παρράς, Καρτσαμπάς, Μάρκου.

Θεσπρωτός: Μπότσαρης, Ηλίας, Τσιουμτσιούδας (50′ Πολυχρονιάδης), Νόνης, Πάνος, Μυρσινιάς, Μέμος (89′ Λαγός), Βιτώρος, Μπλέτσας (72′ Πέντσας), Μπίκας, Σουκιάς.
Στον πάγκο: Κωστάκης, Λαγός.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This