Επιλογή Σελίδας

Οι εξαιρετικές συνθήκες που επικρατούσαν σήμερα στη Βάρη επέτρεψαν στους αθλητές και στις αθλήτριες που μετείχαν στο διεθνές μίτινγκ Δρόμεια να κυνηγήσουν καλές επιδόσεις.

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου τερμάτισε τα 100 μ. εμπ. σε 13.08 και πέτυχε την όγδοη επίδοση της καριέρας της. Παράλληλα η έμπειρη αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου έδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που είχε φανεί και στα Παπαφλέσσεια, όπου με έντονο αντίθετο άνεμο έτρεξε σε 13.22. Η Πεσιρίδου έχει ως στόχο της σεζόν την επιστροφή σε επιδόσεις κάτω από τα 13.00, καθώς και τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τον ερχόμενο Αύγουστο στη Βουδαπέστη. Η αθλήτρια έχει μπροστά της δυνατούς στους οποίους θα έχει την ευκαιρία να συγκεντρώσει πολύτιμους βαθμούς στο ράνκινγκ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

“Δεν ήταν σήμερα η καλύτερη κούρσα, ωστόσο φαίνεται πως τα πόδια πηγαίνουν ακόμη και τις ημέρες που δεν είμαι απόλυτα καλά. Έκανα μια πολύ καλή επίδοση, ωστόσο ήταν ένας χρόνος που περίμενα, αφού ήξερα πως είναι στις δυνατότητες μου”, είπε η αθλήτρια. Νικήτρια μπροστά από την Ελληνίδα ήταν η Γκρέτα Κερέκες (Ουγγαρία) με 13.04 και τρίτη η Κύπρια Δάφνη Γεωργίου με 13.09 και νέο ατομικό ρεκόρ.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This