Επιλογή Σελίδας

Δική του νίκη επί του ΠΑΟ Κονταριώτισσας και ταυτόχρονα ισοπαλία στο Κατερίνη FC – Ακαδημία Κατερίνης 2006 ήθελε ο Ταύρος Ελάφου για να “κλέψει” το “εισιτήριο” της ανόδου στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, στην τελευταία αγωνιστική των play off της Γ’ κατηγορίας.

Η ομάδα του Ταύρου πήρε τη νίκη με 3-2 επί της ομάδας της Κονταριώτισσας, ωστόσο τα… ευχάριστα νέα δεν ήλθαν ποτέ από το Ενωσιακό γήπεδο, εκεί όπου η Κατερίνη FC κέρδισε με 1-0 και τερμάτισε στην 2η θέση.

Ο αγώνας ήταν πλούσιος σε φάσεις και με πέντε τέρματα και δύο αποβολές – μία για κάθε ομάδα -, ενώ υπήρξε μεγάλη ένταση στην επίτευξη του νικητήριου τέρματος των γηπεδούχων στο 77ο λεπτό με το οποίο έγινε η ανατροπή του σκορ, κάτι που “κλείδωσε” εν τέλει, την 3η θέση του Ταύρου Ελάφου στον πίνακα με 54 βαθμούς.

Ο αδιάφορος ΠΑΟ Κονταριώτισσας (τερμάτισε τελικά στην 5η θέση με 50 βαθμούς) ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με με σουτ του Σαφέτη από καλή θέση στο 24′.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με με δυνατό σουτ του Π. Ζαμαντζά από το ημικύκλιο της περιοχής στο 31′.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με κοντινό πλασέ του Κουλιανόπουλου στο 53′.

Ο Φακίτσας με μακρινή εκτέλεση φάουλ στο 65′ ισοφάρισε σε 2-2 για την ομάδα του Ταύρου.

Στο 77΄ ο Φακίτσας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή μέσα στην περιοχή από τον Κουλιούμπα ο οποίος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη στο 62′ ) παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και με το δεύτερο προσωπικό γκολ στον αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Μετά τους πανηγυρισμούς ο σκόρερ δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (την πρώτη στο 20′) δεχόμενος την αποβολή του από την συνέχεια του παιχνιδιού. Στο ίδιο σημείο, ένας φίλαθλος του ΠΑΟ Κονταριώτισσας πέταξε πλαστικό μπουκάλι νερό σημαδεύοντας τον Διαιτητή στο κέντρο του γηπέδου, ενώ δύο φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας εισέβαλαν στο αγωνιστικό χώρο προερχόμενοι από την εξέδρα με σκοπό να δημιουργήσουν επεισόδιο (γράφτηκε στο φύλλο αγώνα). Ωστόσο, χάρη στην ψυχραιμία της Διοίκησης των γηπεδούχων το συμβάν έληξε ομαλά.

Διαιτητής ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τους Μερτζεμέκη και Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ταύρος Ελάφου: Καλλιώρας, Συρόπουλος, Λιανός Τσιώμος, Καναπίτσας, Ξενόπουλος, Ζαμαντζάς Α., Μπανάβας (90′ Τσιγκαρόπουλος), Τσαπράνης, Πασχόπουλος (90’+ Μποζίδης), Φακίτσας, Ζαμαντζάς Π.

ΠΑΟ Κονταριώτισσας: Πέτσι, Σταλίκας Ν., Σταλίκας Ν., Κουλιούμπας, Gjika, Σταλίκας Ι., Λιόκας, Μικελέφι, Κουλιανόπουλος, Κερμελής (55′ Καραλής), Σαφέτης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This