Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με δυνατές συγκινήσεις μέχρι το τέλος, η Κατερίνη FC επικράτησε 1-0 της Ακαδημίας Κατερίνης 2006 στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και κατέκτησε το “εισιτήριο” ανόδου.

Ήταν δεδομένο ότι ο νικητής της αναμέτρησης θα ήταν αυτός που θα ανέβαινε στη Β’ κατηγορία μαζί με τον πρωταθλητή Πιερικό Αστέρα Κάτω Αγιάννη, ωστόσο αν το παιχνίδι έληγε ισόπαλο, τότε ο Ταύρος Ελάφου σε περίπτωση δικής του νίκης θα ήταν αυτός που θα “έκλεβε” τη 2η θέση!

Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη που άνοιξε το σκορ στο 8′ με τον Κουτσουδάκη να νικάει με πλασέ τον Καρυώτη, σε τετ α τετ.

Η Κατερίνη FC προσπάθησε να διασφαλίσει το προβάδισμα και να “χτυπήσει” στις αντεπιθέσεις, απέναντι σε μια Ακαδημία Κατερίνης 2006, όμως που ήταν αυτή που δημιούργησε και έχασε τις ευκαιρίες, έχοντας μάλιστα και τρία δοκάρια.

Ωστόσο, το γκολ της ισοφάρισης που ίσως θα μπορούσε να χαρίσει την άνοδο στους φιλοξενούμενους (ο Ταύρος Ελάφου έκανε το 3-2 στο 77′) δεν ήλθε ποτέ. Μάλιστα, στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Παρασίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-1 (και να στερήσει την άνοδο από την Κατερίνη FC, χαρίζοντάς την στον Ταύρο Ελάφου) στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα μόλις άουτ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την Κατερίνη FC να πανηγυρίζει την άνοδο τερματίζοντας στην 2η θέση της τελικής κατάταξης με 55 βαθμούς έναντι 54 του Ταύρου Ελάφου και 53 της Ακαδημίας Κατερίνης.

Στο τέλος, στην Κατερίνη FC απονομήθηκε κύπελλο και μετάλλια για την κατάκτηση της 2ης θέσης από την Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣ Πιερίας, Αστέριο Τόκα.

Διαιτητής ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κατερίνη FC (Γιάννης Βαρβούτης): Γκατζάς, Παναγιωτίδης (88′ Κιτσούλης), Ουσταμπασίδης (78′ Καριψιάδης), Φυτόπουλος, Στεφανίδης, Βαρβαρέζος, Βελισσαρίδης, Μπόζογλου, Κουτσουδάκης (88′ Οικονόμου), Ζαζόπουλος (54′ Καζαντζίδης), Ανθίτσας (78′ Παπαδόπουλος).

Ακαδημία Κατερίνης 2006 (Λευτέρης Φωτιάδης): Καρυώτης, Τζίτσας (46′ Παρασίδης), Πάγια (46′ Βαρυτιμίδης), Φτεργιώτης Γ., Χρυσίδης, Φτεργιώτης Δ., Θεοφιλόπουλος, Σιτμαλίδης (73′ Δερμίσης), Παπατόλιος (67′ Μπράτσος), Φωτιάδης, Φλουρής (46′ Ζώρας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This