Επιλογή Σελίδας

Μια ανάσα από την άνοδο στη Γ’ Εθνική βρίσκεται ο Βατανιακός που κέρδισε εκτός έδρας τον Απόλλωνα Ευρωπού με 3-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου των μπαράζ ανόδου.

Η ομάδα της Πιερίας έκανε το “τέσσερα στα τέσσερα” και πλέον της αρκεί μια ισοπαλία στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, είτε με την Αναγέννηση Επανομής εντός έδρας είτε με τον Αετό Βαρβάρας εκτός έδρας, για να “σφραγίσει” το “εισιτήριο” του προβιβασμού.

Στο α’ μέρος οι θεατές παρακολούθησαν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πάθος και ένταση.

Οι Κατερινιώτες προηγήθηκαν 0-1 με πλασέ του Παρδάλη στο 9′.

Οι Κιλκισιώτες ισοφάρισαν με εύστοχο πέναλτι του Δουλκερίδη στο 14′. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε ανατροπή του Παυλίδη από τον Σαμανίδη.


Στο 28′ ο Κολαξίδης με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

Το 1-2 σημείωσε ο Ανανιάδης στο 39′ με μακρινό σουτ.

Στο 40′ ο Φιρινίδης απομακρύνοντας τη μπάλα συγκρούστηκε με τον Ματζάρη ο οποίος έσπασε τη μύτη του με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να μείνουν με δέκα ποδοσφαιριστές, σε μια φάση που κέρδισαν πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε και πάλι ο Δουλκερίδης, όμως ο Φιρινίδης μπλόκαρε κρατώντας το 1-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στη λήξη του ημιχρόνου, ο Ματζάρης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, με αποτέλεσμα το αριθμητικό μειονέκτημα των γηπεδούχων να… παγιωθεί.

Το β’ ημίχρονο εξελίχθηκε σε… τυπική διαδικασία για την ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη που “κλείδωσε” το “τρίποντο” στο 57′ με γκολ του Γ. Παπαδόπουλου, με το 1-3 να διατηρείται μέχρι το φινάλε.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Παστιάδη και Παυλίδη της ΕΠΣ Δράμας.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Απόλλων Ευρωπού (Α. Κυριακίδης): Δουλκερίδης, Ζάλτος, Αϊβάζης, Μάτζαρης, Χαραβιτίδης, Πεντέρης, Ευθυμιάδης, Αναστασιάδης, Σαββουλίδης, Παπαδόπουλος Μ., Παυλίδης.

Βατανιακός (Γ. Ποτουρίδης): Φιρινίδης, Σαμανίδης (80′ Πολυχρονιάδης), Δερμίσης, Παντζιάλας, Κολαξίδης, Οικονόμου (46′ Καλαϊτζίδης), Παπαδόπουλος (80′ Μητράκας), Ανανιάδης, Παρδάλης (61′ Αδαμόπουλος), Τσιώμης, Καραμανώλας (80′ Τσικαδέρης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This