Επιλογή Σελίδας
 

Του Δημήτρη Μπίζα

Η W14 έφερε αρκετά νέα μέρη στο Grand Prix του Μονακό, καθώς μετά την ακύρωση εκείνου στην Ίμολα η Mercedes δεν μπορούσε να επιστρέψει στο παλαιότερο spec του μονοθεσίου της.

Με πιο σημαντικές αλλαγές την εμπρός ανάρτηση και τα sidepods, ο Lewis Hamilton φρονεί πως η βελτίωση έχει ήδη επέλθει, αν και περιμένει και το Ισπανικό GP για να κρίνει καλύτερα τις αναβαθμίσεις:

«Νιώθω πως το μονοθέσιο έχει εξελιχθεί, έχει προχωρήσει. Την επόμενη εβδομάδα θα καταλάβουμε περισσότερα, εκεί όπου θα μπορούμε να πιέσουμε σε στροφές μέσης και υψηλής ταχύτητας. Αλλά συνολικά κι αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν θετικό για εμάς».

Όσο για τον αγώνα στο Πριγκιπάτο, στον οποίο αμφότεροι οι οδηγοί των Γερμανών βρέθηκαν πάνω από εκείνους της Ferrari, ο επτάκις πρωταθλητής έμεινε απολύτως ικανοποιημένος:

«Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα. Συνολικά έχουμε βελτιωθεί ως ομάδα. Θεωρώ πως έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά. Το ότι καταφέραμε να έρθουμε 4οι και 5οι σε έναν τόσο δύσκολο αγώνα είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα έκανε καλή δουλειά στη στρατηγική. Είναι υπέροχο που περάσαμε τη Ferrari».

Η Mercedes βρίσκεται 3η στη βαθμολογία, με 119 βαθμούς, 1 πίσω από την Aston Martin.

Πηγή: Car & Driver

Pin It on Pinterest

Shares
Share This