Επιλογή Σελίδας

Η προπονήτρια των κορασίδων του Πιερικού Αρχέλαου, Δώρα Ζουγκουρίδου, «φιλοξενήθηκε» στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» με τον Αργύρη Παγαρτάνη.

Αναλυτικά είπε:

Για την παρουσία του Περικού στη Β’ Φάση του Πανελληνίου κορασίδων: «Καταρχάς, θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για τη συμμετοχή και στην ομάδα της Κοζάνης για την πρόκριση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΚΑΣΧ και το δήμο Αριστοτέλη για τη φιλοξενία και την άρτια διοργάνωση των αγώνων. Η παρουσία μας στα μπαράζ ήταν και φέτος αξιοπρεπής. Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες, κάτι που δείχνει και το φύλλο αγώνος. Αυτό που κρατάμε σαν θετικό είναι ότι πεισμώσαμε και θέλουμε μέσα απ’ τη μεταβατική περίοδο του καλοκαιριού να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας, ώστε να γίνουμε ακόμα πιο ανταγωνιστικές τη νέα σεζόν. Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά».

Για τις κορασίδες που συμμετείχαν στην πρώτη ομάδα: «Φέτος ενσωματώσαμε 6-7 κορασίδες στο γυναικείο τμήμα, στο κομμάτι των προπονήσεων πρώτα και τουλάχιστον τρεις από αυτές είχαν συμμετοχή στους αγώνες στην Α2 Γυναικών. Να πω συγχαρητήρια στην ομάδα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον όμιλό μας. Τα κορίτσια μέσα απ’ αυτήν την καθημερινότητα και με το κομμάτι των προπονήσεων απέκτησαν εμπειρίες, έγιναν πιο δυναμικές, μεγάλωσε ακόμα περισσότερο ο δυναμισμός τους για το άθλημα. Όλα αυτά είναι μόνο οφέλη».

Για τις ακαδημίες του Πιερικού: «Οι ακαδημίες μεγαλώνουν κάθε χρόνο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα σαν πρώτος στόχος όμως πρέπει να είναι ο σύλλογος υγιής απ’ τις ακαδημίες. Το ότι έρχονται συνέχεια καινούργια παιδάκια μάς δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε πιο δυναμικά τη δική μας δουλειά. Κάθε χρόνο είμαστε θετικά. Ακόμη και κατά τη διάρκεια της χρονιάς έχουμε καινούργιες εγγραφές, το ένα παιδί φέρνει το άλλο, αυτό είναι το ωραίο της υπόθεσης».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This