Επιλογή Σελίδας

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ο ΝΟ Βουλιαγμένηςηττήθηκε από τη Ραντνίτσκι με 10-9, το βράδυ της Τετάρτης (24/5), για τη 14η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ήταν μια ανώδυνη ήττα για την ομάδα του Λαιμού, αφού έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή της στο Final–8, με την 4η θέση στην τελική κατάταξη του Α’ Ομίλου και στρέφει, πλέον, το βλέμμα της στην ιταλική Μπρέσια (1η στον Α’ Όμιλο), που θα είναι η αντίπαλός της στον προημιτελικό του F-8, στις 31/5 στο Βελιγράδι.

Η ομάδα της Βουλιαγμένης ήταν καλή αμυντικά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά επιθετικά πλήρωσε το κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω (2/7). Μετά από συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ η σερβική ομάδα, η Ραντνίτσκι, προηγήθηκε και με δύο γκολ, 10-8 και ο Κουρούβανης μείωσε απλά στο τελικό 10-9.

Οκτάλεπτα: 3-2, 1-2, 4-3, 1-3.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Αλμύρας, Καστρινάκης 2, Καλογερόπουλος 3, Τρούλος 2, Νικολαΐδης 1, Παπασηφάκης, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης, Κουρούβανης 1, Φάρμερ, Ανδρεάδης.

Ραντνίτσκι (Ούρος Στεβάνοβιτς): Ντομποζάνοφ, Μπράνκοβιτς, Στανόγιεβιτς 2, Γιάνκοβιτς, Τσουκ, Γκαβρίλοβιτς 3, Πάνιτς, Αντιτς, Πιέβαντσιτς, Κότζιτς 3, Λούκιτς 2, Ποζνάνοβιτς, Τοντορόφσκι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This