Επιλογή Σελίδας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος στις μικρές ηλικίες, σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο Φεστιβάλ Funbasket που διοργανώνει την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μακροχωρίου Βέροιας Δημήτριος Βικέλας.

Το Φεστιβάλ Funbasket απευθύνεται σε μαθήτριες και μαθητές Νηπιαγωγείου, Α’ και Β’Δημοτικού (4 έως 8 ετών) και δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

  • όλες οι μαθήτριες και μαθητές των σχολείων και
  • αθλήτριες και αθλητές των σωματείων της περιοχής της παραπάνω ηλικιακής ομάδας.

Ώρες διεξαγωγής: 15:00-16:30 & 16:30-18:00 (προσέλευση 15 λεπτά νωρίτερα).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στο Πρόγραμμα Ανάπτυξης της ΕΟΚ Funbasket, με παιγνιώδεις ασκήσεις, σε χαμηλές μπασκέτες και μικρές μπάλες.

Προϋπόθεση συμμετοχής των αθλητών στο Φεστιβάλ, είναι συμπλήρωση της συνημμένης φόρμας συναίνεσης από τον κηδεμόνα, η οποία πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στον υπεύθυνο συντονιστή του προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κατά την είσοδο του παιδιού στο γήπεδο.

Για περαιτέρω πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την υπεύθυνη του προγράμματος Funbasket της Ομοσπονδίας, Ελένη Καλαϊτζάκη, στο 6945101669.

Φόρμα Συναίνεσης-Αθλητή/τριας

Pin It on Pinterest

Shares
Share This